[POMOC] Brise se novac sam do sebe

Započeo eQ' Gogo, Avgust 20, 2012, 21:35:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: ...bot gm / original Ravens 4.x.x

Detaljan opis problema: Problem je u tome sto recimo kada netko dobije placu, ili kada dobije bilo kakve novce ti novci mu se pokazu, i istog trena se vrate na nulu (0). Da dobijes 50 000 000 $ cim ih izbroji do tih 50...$ odmah ce pocet brisat novac i vratit ce na nulu kao da nista nije ni imao. To vrijedi i za novac koji je dodan ravno u datoteku korisnika, isto tako u datoteku se doda bilo koji iznost i cim se spoji na server odmah izbrise novce i u toj istoj datoteci korisnika se prikaze novac = 0 (money=0).

Dio koda: Neznam koji dio bi stavio, jer mi nista nepada napamet sto i gdje bi moglo biti to, i zasto se to dogada, nemam nikakve ideje. Pa ako bi netko htio pomoc poslat cu mu .pwn fajl (moze ga zadrzat) pa da pogleda, ili ako ima tko kakvu ideju sto bi moglo biti moze ovdje odg. Ako netko misli da bi kod nekog odredenog djela trebalo to biti neka kaze pa cu postaviti taj dio koda ovdje.
Poslednja Izmena: Avgust 20, 2012, 22:08:17 POSLE PODNE od Gogo
***************** [ USKORO OTVORENJE EQGAMERS ROL3PLAY SERVERA ] ******************

Pozz probaj u anticheatu iskljucit anti-money hack i provjeri onda
NEMA POTPISA U IZRADI JE !!!!!!!!!!

probat cu za jedno 15-20 minuta posto nisam na kompu, pa javim rezultat, editat cu ovaj post ako ce netko jos komentirat da vidite di je odg. moj

EDIT: necu stic sad, nemogu do svog kompa trenutno, a na ovom laptopu nemam samp ni nista, cim se domognem kompa odmah provjeravam
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2012, 00:16:22 PRE PODNE od Gogo
***************** [ USKORO OTVORENJE EQGAMERS ROL3PLAY SERVERA ] ******************

Nista, ako definiram ovo onda mi izbaci jos 20-tak drugis errora, neda mi se stim zezat, naci cu neki drugi mod....
Tnx na pomoci ipak.

Moderatori moze lock

naso sam org ravensa, sa njim cu se sad poigrat, dok vidim prvo ovaj neki ultimatum mod, gforce mod ili sta li je vec....