[Pomoc] POMOZITE LJUDI MOLIM VAS OVO JE HITNO!!!

Započeo Pavlesky.pwn, Avgust 20, 2012, 01:41:31 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Pa ovako kako mogu fdialog da ga promenjim u obican dialog a ZCMD da projenim u if (strcmp
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

100 % nije tvoja čim si radio nešta šta sada želiš prominit... btw.. što minjat iz ZCMD u strcmp kad je ZCMD 100 puta bolji ?... i fdialog ?

+ naslov teme ???
Poslednja Izmena: Avgust 20, 2012, 01:44:37 PRE PODNE od [OL]×Spirit

Respect: Svim moderatorima razgovora u vezi pawn skriptanja koji rade ljudima modove od 0

fdialog u obicni dialog? nekuzim, zcmd ti je jednostavniji tako da ga ostavi.. a za dialog pojasni :S

to ti je Nooboot GameMod 2.0 verzija(DraGoN FiRe 2.0) ali daje mi da pawn ne radi to je mozda...zcmd ili fdialog otkud da znam....

Citat: Pavlesky poslato Avgust 20, 2012, 01:47:58 PRE PODNE
to ti je Nooboot GameMod 2.0 verzija(DraGoN FiRe 2.0) ali daje mi da pawn ne radi to je mozda...zcmd ili fdialog otkud da znam....

ÄŒek ček... Å¡ta ti daje da ti pawn ne radi  ???

Respect: Svim moderatorima razgovora u vezi pawn skriptanja koji rade ljudima modove od 0

[quote author=[OL]×Spirit link=topic=51386.msg373518#msg373518 date=1345420242]
Citat: Pavlesky poslato Avgust 20, 2012, 01:47:58 PRE PODNE

ÄŒek ček... Å¡ta ti daje da ti pawn ne radi  ???
[/quote]da brate i sad ako to odradim imam DraGoN FiRe 2.0 :D a ako ti znas da ga popravim dobijas GameMod :)