[Pomoc]Team

Započeo [BW]fitiLj., Avgust 10, 2012, 12:54:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: LSTW v2.0.0
Detaljan opis problema: Spawn: imam FS koja je register/login system i GM e sada u gm-u hocu da kada neko se registruje moze da bira class tj. igraca (team) i kada klikne spawn da mu sacuva taj team i kada izadje i opet udje posto je registrovan pisace mu login system pa da se loginuje ali da onda nemoze da bira class nego samo da ga spawna u bazi tog teama i da bude taj team sa svim tim teamskim komandama pokusavao sam ali nisam uspeo da napravim :(
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Integriraj fs u gm i koristi OnPlayerRequestClass
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

brate nekontam te  OnPlayerRequestClass koristim ali za integriranje fs-a u gm te nerazumem objasni mi malo fs se zove "register"

ma kontam to ali nerazumem kako da ubacim u gm? daj mi kod da ubacim u gm znaci fs se zove "register", ili mislis u gamemode/ folder?
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2012, 18:11:17 POSLE PODNE od [BW]fitiLj.

naprimer sve iz onfilterscript init   dodas u svoj OnGMinit.
Sve newove prebacis . stockove. itd..
ODSUTAN

e evo uradio sam sve sta sada?

Kompilas i vidis dali t i radi..
ODSUTAN

jesam ali mi objasni dalje sta trebam da uradim da bi mi kada se registrujem mogao da biram class a kada se loginam da nemogu da biram class nego da me spawna na mestu spawna za tu bandu?

brate nerazumem te preneo sam celu fs u gm ali mi treba system koji ce posle registracije sacuvati team/spawn/skin u file i kada se loginujem da me spawna u mesto baze i da mi je team kao sto sam birao posle registracije