[Pomoc]Ubacivanje mape na gp

Započeo AjdiNNN, Avgust 17, 2012, 22:58:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vako ubacim mappu billo koju u gamemod uploadujem na gpanel i tih objekata nema zasto  :'(
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

Haha, ti si kreten da ti moram tako reč, pa ne uploadas objekte na gamepanel hahahahahahah
Stavi u skriptu pod OnGameModeInit i onda uploadaj cijeli mod na gamepanel hahahahhahahahaha

Citat: Speedyâ,,¢ poslato Avgust 18, 2012, 02:28:11 PRE PODNE
Haha, ti si kreten da ti moram tako reč, pa ne uploadas objekte na gamepanel hahahahahahah
Stavi u skriptu pod OnGameModeInit i onda uploadaj cijeli mod na gamepanel hahahahhahahahaha

Jesi ti slijep? Vidis da pise ''ubacim mappu billo koju u gamemod'' -.-'

@ajdin1 - Jel imas streamer upload-ovan na GP?

sch

*

Provjeri Pluginse jesu ti dobri i jesu li novi.
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Citat: нÏ...Dιgαâ,,¢ aka Gigo poslato Avgust 18, 2012, 06:35:46 PRE PODNE
Citat: Speedyâ,,¢ poslato Avgust 18, 2012, 02:28:11 PRE PODNE

Jesi ti slijep? Vidis da pise ''ubacim mappu billo koju u gamemod'' -.-'

@ajdin1 - Jel imas streamer upload-ovan na GP?

Streamer imam
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

brate,odi tamo gdje ti je instaliran mta,otvori>servers>mods>deathmach>resources>i naÄ'i ispod mapu sa imenom , sa kojim si spremio to
Otvori onda onaj doljnji notepad i kad ti izbaci kodove kopiraj i idi na ovu stranicu http://www.convertffs.com/ zaljepi tu i stisni "convert" onda što ti ono izbaci sa createobject , kopiraj i lociraj u skripti (neznam kako imaš,predlažem da staviš createdynamicobject) Onda lociraš createdynamicobject i zaljepiš na neko mjesto (NE u pola neke mape tamo da zaljepiš,patit ćeš se kad budeš micao) klikneš F5 ili onu plavu strijelicu gore na toolbaru onom....ak ti nije jasno reci
copyright 2007 - 2013