Zvezda vs Partizan DeathMatch |Moj prvi DM mod radjen od 0|

Započeo Nenad_Milicc, Maj 28, 2012, 17:30:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

1.Znaci sa slikom si SVE pokazao.
2.Na slici ti pise Welcome to Grand Larceny znaci da ti se nije ni dalo prevesti.(( DOKAZ DA NISI PREVEO :))
Citat: Nenad_Milicc poslato Maj 28, 2012, 17:30:17 POSLE PODNE

Jezik GM-a(Srpski, Hrvatski i slično...): Od svega po malo
Znaci ima sve ? Njemacki,Grcki  ???
3.Radjen od nula za to :  :D
4. -100/0
5.Uzemi opet taj gamemod napravi nove komande,mapu uredi i sve sto treba e onda ga stavi i dat cu ti 100/10
Poslednja Izmena: Jun 19, 2012, 21:01:33 POSLE PODNE od [BM]Führer

Citat: Don_Corleonee poslato Maj 28, 2012, 18:13:51 POSLE PODNE
Za Mod mogu da dam samo 3/10 za  trud... Skinuo si ga sa http://forum.sa-mp.com/ preveo ga i promenio ime... I moj deda bi znao to da uradi... Sledeci put napravi svoj mod pa se onda kurci....   ;) ;) ;)

Sta se ti pravis pametan , mogu i ja reci da ga je skinuo odatle , reci odakle je skinuo ,a ne tu da blebeces jel ni ti nebi znao nista bolje uraditi.
Za mod 6/10 , samo nastavi. :)

0/10 nista nisi uradio samo si promenio ime preko rcona i to je to a pise gore Welcome to Grand Larcery kako vec 0/10
Trazim server gde mogu da budem vlasnik ili suvlasnik znam skriptati,mapati i praviti filter skripte

P.S.Obrisi Inbox kad mi saljes poruku
My FB: www.facebook.com/jasamcrazy

Citat: Bogdan_Crazy poslato Avgust 04, 2012, 08:48:36 PRE PODNE
0/10 nista nisi uradio samo si promenio ime preko rcona i to je to a pise gore Welcome to Grand Larcery kako vec 0/10

Napravi ti bolje  :-[.. lik je pocetnik i ja sam na svom prvom editu samo promenio ime i jos po nesto... pohvala za trud 6/10  8)
NO SPAM !!
NO ABUSE !!
CONDOM USE !!!!!!
:D