[MAP] Gradski otpad

Započeo KrLe, Jul 19, 2012, 23:17:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pa da ti kazem [bez ljutnje] ovo ti je za 6/10 inace da si potrosio 30min vise ovo bi bilo 10/10 al vidise da si zurio
Predlog

U Buduce kad mapas nemoj da zuris gledaj sto vise detalja

aleksa...za 10/10 ali od osobe koja umije da procijeni mapu treba par sati...mapa nikad nije gotova...to isto kazu i slikarima..."Slika nikad nije gotova"  ;)

Kad bih ponovo mogao da biram...al' nemozes da biras.
Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

Citat: Poslednji Don poslato Jul 20, 2012, 23:50:25 POSLE PODNE
cartman... ako budem imao volje upload cu ja moj otpad od prije...pa ces vidjeti :P

E ti 'Poslednji Don'-e (ako si u opste poslednji) uploadovacu ja tebi prijavu S.Moderatoru za spam ako ponovo pregovoris u ovoj temi!

Spama nije bilo...to je komentar na prepisku...a ti to prtumaci kako hoces i prijavi naravno ako smatras da treba...
pa neka SMOD odluci za tu prijavu...

Kad bih ponovo mogao da biram...al' nemozes da biras.
Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

Nije nesto
Igram CoD4 & Dotu2
Moj xFire:cijuciks
Moj Steam:Doctor
Dota 2 movie : http://www.youtube.com/watch?v=9h4MPefc3Fo

Ljepa mapa. Mozda umjesto ove visoke ograde stavit neku nizu da nije tako upadljivo.. 8/10

Registered since Listopad 26, 2009

Citat: [BM]Aleksa_Smiljanic poslato Jul 21, 2012, 00:28:02 PRE PODNE
pa da ti kazem [bez ljutnje] ovo ti je za 6/10 inace da si potrosio 30min vise ovo bi bilo 10/10 al vidise da si zurio
Predlog

U Buduce kad mapas nemoj da zuris gledaj sto vise detalja
Hvala na oceni..

Citat: ~Kudrow~ poslato Jul 21, 2012, 15:04:24 POSLE PODNE
Ljepa mapa. Mozda umjesto ove visoke ograde stavit neku nizu da nije tako upadljivo.. 8/10
Hvala na oceni