Don't Forget Srebrenica 11.07.1995

Započeo Baraba !, Jul 11, 2012, 12:44:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Don't Forget Srebrenica 11.07.1995

Danas je 11. juli. Danas je Dan žalosti za sve ljude normalnog uma i istinskog životnog razmišljanja o našoj sretnijoj, zajedničkoj budućnosti u Bosni i Hercegovini. Danas je dan kada se sjećamo žrtava genocida u Srebrenici. Danas, da može i kamen bi u ovoj zemlji zaplakao!

ZAMOLIO BIH VAS DA DANAS NE OBJAVLJUJETE PJESME,NE PSUJETE I NE [cenzura]IRATE SE ..
Poslednja Izmena: Jul 11, 2012, 12:46:03 POSLE PODNE od Baraba !
Zene i Alkohol !

vlado_plavsic

Najbolje da se ovo obrise ili locka jos bolje jer ce doci do svadje kao na onom drugom forumu :)

Ko nema da sta pametno reci ili iskazati svoju bol nek zaobidze temu sve neadekvatne postve cu prijaviti administaciji ;)
Zene i Alkohol !

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Moje saucesce, ali ipak ovde ide lock jer se do sada nisu otvarale teme ni za cast zrtvama u Jasenovcu ni za druge jer bi to moglo izazvati svadju, onaj ko hoce da im oda pocast ili da se pomoli za njih to sigurno nece uraditi na forumu.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri