BalkanHouse RolePlay [OTVORENJE 7.7.2012 u 16:00]

Započeo Portgas., Jun 28, 2012, 12:22:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.


Postovani clanovi Balkan-Sampa zelim vam predstaviti novi balkanski samp server!

SAMP Server IP: 89.172.8.186:7777
Web: www.modern-samp.com





Organizacije


--------------------------------------------------------------------------------



Na serveru ce na pocetku biti samo 5 organizacija (LSPD,RM,GSF,CNN i 18th gang), razlog je mali broj igraca...ukoliko se broj igraca bude povecavao,stavljat cemo sve vise bandi!





--------------------------------------------------------------------------------




House Sistem


Na serveru ima oko 300 kuca, igrac moze da posjedu samo jednu kucu!Kuca ima svuda po gradu,tako da igraci ne strahuju hoce li biti dovoljno za sve :) Napravili smo jedan sistem pomocu kojeg mozete otvoriti kucni sef stavite pare,oruzije,droga matsi,sirovine...). Preko /house komande mozete postaviti da kuca bude na iznajmljivanje,te tako mozete zaraditi. Cjenu Najma cete vi odluciti.f/color]


--------------------------------------------------------------------------------



Biznis Sistem



Na serveru ima 181 biznisa, Igraci mogu imati samo 1 biznis! Biznis ne mozete prodavati dok ste u braku.Imamo komandu /biznis  sa kojom mozete vidjeti sve  Informacije o biznisu(Da li je biz otkljucan/zakljucan , novac u kasi,koliko ima kupaca...) , Mozete otkljucavati i zakljucavati biznis, ,postavljati Reket na biznis (Mozete postaviti reket za bande TSM ili RM . U nekim slucajevima i GSF , CBB i 18 street gang ) !







--------------------------------------------------------------------------------



Ownership sistem


Sva vozila mozete kupiti na jednom mjestu, a to je Auto Salon Grotti !  Komandom /vehiclelist mozete pogledati listu vozila koja su dostupna. Maksimalno mozete posjedovati  5 vozila! Nemozete spawnati odjednom 5 vozila nego samo 1 ! Kada kupite vozilo morate ga registrirati sa komandom /register i parkirati na neku lokaciju(VaÅ¡ izbor)sa komandom /car buypark i kada kupite parking mjesto parkirate  ga na toj lokaciji sa komandom /car park ! Ukoliko imate vise vozila a hocete da spawnate jedno od njih , Ukucajte /car list i izbacice vam listu vasih vozila ! Nakon sto ste nasli pod kojim se slotom nalazi vozilo koje zelite spawnati upotrijebite komandu /car get (primjer: /car get 1). U vozilo mozete staviti ili uzeti Oruzije/Drogu...Uz pomoc komande komandom /car items . Kada budete zeljeli prodati svoje oruzije otidjite do mehanicarkog otpada kucajte /car giveback i prodajte vozilo po polovnoj  ceni !



--------------------------------------------------------------------------------



Poslovi



Na serveru ima mnogo  poslova , svaki od njih donosi veliku zaradu , poslovi se uzimaju u Gradskoj Vijecnici i Willowfieldu . legalne poslove mozete uzimati u Gradskoj Vijecnici pomocu komande (/takejob),a ilegalne uzimate u Willowfiledu pomocu komande (/illegaljob) !  Dobijate redovno placu na svakih sat vremena. Placa vam zavisi i od levela.  JoÅ¡ novca pored place mozete zaraditi ukoliko obavljate posao gdje ste zaposleni ! Poslovni ugovor  traje  5 sati i dok ne napunite 5 sati ne mozete dati otkaz na poslu ! Placu sa radne knjizice dizete u Gradskoj Vijecnici sa komandom /payout !




--------------------------------------------------------------------------------



Banka


Banka se nalazi u Downtown Los Santosu .  U banci mozete stavljati pare na vas racun, uzimati pare sa vaseg racuna , provjeravati stanje na racunu , i prebacivati pare sa vaseg na tudji bankovni racun pomocu komande (/deposit , /withdraw , /balance , /wiretransfer!). Takodjer u banci mozete diazati i kredite ali sa odredjenim levelom. Za kredit od 10.000$ morate dosegnuti level 4 , a za kredit od 20.000$ morate biti level 5 i za kredit od 50.000$ level 7 . Kredit se placa u ratama,skida vam sa PayDaya ili sa place pare! !  U sistemu banke imaju i bankomati (ATM Bankomati) na kojima mozete uzimati pare sa banke (/atmwithdraw) i videti stanje na bankovnom racunu (/atmbalance) i slati novac sa vaseg na tudji bankovni racun (/atmwiretrasfer) !



--------------------------------------------------------------------------------



Jos malo o modu



Kada prvi put udjete u server,morate prihvatiti uslove servera i ispuniti (IC informacije). U tih nekoliko polja popunjavate: Koliko imate godina(od 17 do 80),Odakle ste (Los Santos ili San Fierro) ... Morate izabrati sto bolju lozinku jer BalkanHouse Team ne odgovara za izgubljenje lozinke ! Kada ste se registrovali morate pogledati tutorial o RolePlay Pravilima!Onda vam se postave RolePlay pitanja za svako pitanje koje nebudete znali server vas kikuje i morate iz pocetka popunjavati test ! Nakon sto ste zavrsili test dobijate 50 dolara u ruci i jos 500 na banci ! Spawnate se kod LS Aerodroma. Kod spawna imate i bicikle za nove igrace(Bicikle mogu voziti igraci do 3 levela) ! Telefon,bon za mobitel,kondom,upaljač možete kupiti u našim 24/7 Marketima!



--------------------------------------------------------------------------------






KRAJ



Ukratko sam vam opisao BalkanHouse RolePlay , nadamo se da cete i vi doci na otvaranje servera  ! Iskreno se nadam da ce server uspjeti, ali serveru je potrebna i vasa pomoc ! Dodjite na otvorenje Servera,pogledajte gamemode,Ukoliko vam se nebude svidjalo,recite sta vam se nesvidja na /report i scripting team ce odma napraviti sta vi zelite!Slotova ima 50 te ocekujem da cete svi doc!

Otvorenje : 7.7.2012 u 15:00
Forum: www.modern-samp.com
IP : 89.172.8.186:7777

Poslednja Izmena: Jun 28, 2012, 15:09:37 POSLE PODNE od Portgas.

Opis dobar, samo slike si trebao ubacit,Srecno :))
//

Slike ubacujem cim mi samp proradi neki EAX.dll was not found -.-'