[Pitanje]Web hosting

Započeo MicroSD_, Jun 11, 2012, 18:28:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

cao, mog prijatelja zanima da li znate nekog web hostera koji podrzava warez ?

Na sta konkretno mislis na warez ? ako mislis na tipa warez sajt, to podrzava svaki, jer warez sajtovi samo indeksiraju linkove, sto se tice drzanja warez fajlvoa na hostu, kucaj na google offshore ako zelis bas da cuvas neke piratske fajlove, a ovako za manje stvari, slobodno uzmi bilo koj host, nece ti biti nista, ja licno vec dosta dugo drzim warez stvari na hostu i nisam imao problema do sad, pa cak ni sa whmcs skriptom

Nebi se baš složio s tobom Maki, jer ukoliko ti hoster posjeti stranicu / forum / blog i ukoliko sazna da imaš warez, po zakonu ti mora blokirati / deaktivirati site.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Gledano sa ove strane. Kako ovi sa codexa mogu imat IPB temu, bez licence...

Prijavljivani su a nisu im ugasili forum :S

Codex sam uzeo za primjer

koliko ima sajtova za warez imaju po 1000 usera na dan bas jedan hrvatski i na njemu ima sve od filmova za odrasle do tema,sranja igara warez i nije ugasen..
[/center]

Luksa, nisu u obavezi osim ako firma neuzme i direktno se obrati hostingu, bas sam citao o tome na elite security, narucito ne oko warez sajtova, evo od mene i Ricky-a drugo je bio kod "drzavnog" hostinga, drzao warez sajt i nikom nista, a da bude jos gore nije nimalo mali sajt  :D

Warez forum po zakonu nije zabranjen, kao i npr sjatovi gde gledate online filmove, zabranjeni su torenti, warez sajt ne, jer on sakuplja sve linkove na 1 mesto, a nista necuva na svom serveru  ;)

[quote author=
Maki187 link=topic=45711.msg338723#msg338723 date=1339452378]
Luksa, nisu u obavezi osim ako firma neuzme i direktno se obrati hostingu, bas sam citao o tome na elite security, narucito ne oko warez sajtova, evo od mene i Ricky-a drugo je bio kod "drzavnog" hostinga, drzao warez sajt i nikom nista, a da bude jos gore nije nimalo mali sajt  :D

Warez forum po zakonu nije zabranjen, kao i npr sjatovi gde gledate online filmove, zabranjeni su torenti, warez sajt ne, jer on sakuplja sve linkove na 1 mesto, a nista necuva na svom serveru  ;)
[/quote]

hvala ti brate :D