Plaćanje Uplatnicom

Započeo Adnan123, Jun 09, 2012, 20:00:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako imam jedno pitanje imam 13 godina i dolazim iz Bosne i sad bi želio kupiti SAMP Server naravno da paltim preko Opće Uplatnice i sad me zanima dali ja mogu platiti bez obzira što sam maloljetan mislim dali će biti kakvih problema???Unaprijed Hvala.

Citat: Adnan123 poslato Jun 09, 2012, 20:00:33 POSLE PODNE
Ovako imam jedno pitanje imam 13 godina i dolazim iz Bosne i sad bi želio kupiti SAMP Server naravno da paltim preko Opće Uplatnice i sad me zanima dali ja mogu platiti bez obzira što sam maloljetan mislim dali će biti kakvih problema???Unaprijed Hvala.
Mozes samo im pare pokazi :D

naravno da mozes
samo trazis uplatnicu ispunis pljunes pare i to je to
moras bit punoljetan za pravit racun a ne za placanje uplatnicom

Da sve to razumijem ali bojim se da nebi sad dali pa da se sad tamo brukam,dali je neko mojih godina plaćao uplatnicom server??

Citat: Adnan123 poslato Jun 10, 2012, 14:41:28 POSLE PODNE
Da sve to razumijem ali bojim se da nebi sad dali pa da se sad tamo brukam,dali je neko mojih godina plaćao uplatnicom server??
ja, platio 200 kn za web host , domen i 2 game hosta

Pa vjerovatno nemaÅ¡ 13 godina ili se varam?  :)

OK onda ću ići vidjeti sutra u pošti da platim pa šta bude bude,Hvala svima koji su pomogli,posebno tebi El Nino.

Ja sam imao pre godinu dana srv (CS) otis'o sa drugom,rek'o dajte mi uplatnicu napises sta treba na uplatnici das pare i gotovo ;)
ODSUTAN