[OPASNOST] Kopiranti!

Započeo User[32], Jun 09, 2012, 09:52:52 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav,
Neznam ako je ovo prava sekcija za ovo ali mislim da je :)
Htio bih svima objasniti jednu stvar. Dakle ja User32 sam poznat kao EKvador Gaming & Hosting Forunder/Owner. Eh sajt od hostinga je www.ek-host.in ali jos nije dovrsen imam sve spremno uskoro cemo pocet hostat ali to nije ni bitno, dakle ja sam nedavno imao sa prijateljem otvoren SA:MP server EKvador Gaming, pa smo ga zatvorili jer smo imali malih privatnih problema i poceli smo mod od 0 i tako... Dakle uskoro smo mislili opet otvoriti server jer ga jos moramo dovrsit i tjt, imam i upload slika, uskoro i url shortener ...

Ali stigo novi problem. Korisnik [Ekvador-Gaming]DwaySâ,,¢ kao sto mozete vidjeti u potpisu se predstavlja kao: Ekvador Gaming Scripter Team | Administrator Ekvador Gaming | Admin lvl 1338 | ekvador-gaming.in|Nick:Dway_Sandersone|Očekujte mod od 0! By:DwayS & Ostali EG Team|  eh to nista od toga nije istina :) Jer sam ja skripter i jos neki moji frendovi, ja njega nepoznam, uopce mu nisam dao mod, on niti ne skripta ni mapa, taj web sajt, to je isto moj ja sam podigao tu domenu i nece biti ta domena, evo da svi znate da ja posjedujem ekvador i taj websajt sacu napisat na njega da je DwayS varalica! pa se mozete uvjeriti ;)

Ne vjerujte svakome ko naidje ;) Nemam nista protiv DwayS-a ali nece on dirati moje ime kad sam vec uzo ekvador i sve stavio ekvador. btw vidite da je on samnom u timu i da ''skripta'' sigurno bi znao i da sam nam digo teamspeak 3 server pod IP-om: 199.167.30.152:9999 i salvadoru isto drzim ts tako da... ali mozda sam fulo, mozda je samo moj frend reko tom liku pa je on stavio, ali on koliko ja znam neskripta za ekvador tako da ga molim da to izbrise iz siga i da me sljedeci put PM-a i obavijesti prije nego tako nesto napravi... ako se niste uvjerili slobodno me PM ;)  :-X ::) Posjetite svi www.ekvador-gaming.in i pogledajte sta pise ;)

Pozdrav! User32,
EK Gaming & Hosting Owner.

aj pogodi koga to ne zanima
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Tebe ?
Onda zaobidji, ajde da ja stavim u svoj sig da sam vlasnik balkan mafie ? sigurno bi mirno sjedio, jos pogotovo da imas tako veliki community i hosting....