PayPal, primanje novaca

Započeo propalica2131231, Jun 08, 2012, 15:07:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kako na paypalu namjestit primanje novaca ? Jel se to radi preko request-a ili da dodam button ? Kako da dodam taj jebeni button ?

nista ja tebe ne konta...

ukoliko si paypal racun povezao sa racunom u banci onda samo saljes svoj e mail i oni ti salju na racun...ti sto hoce da ti uplate

[quote author=
 Ricky link=topic=45523.msg337340#msg337340 date=1339179533]

ukoliko si paypal racun povezao sa racunom u banci onda samo saljes svoj e mail i oni ti salju na racun...ti sto hoce da ti uplate
[/quote]
to mi treba , znaci nemoram nis namjestat da mogu primat pare ?
i btw samo da pitam kolko dugo moram cekat nakon odobrenja za paypal u banci da mogu dodat karticu na paypal ?

Citat: [BM]El Niñoâ,,¢ poslato Jun 08, 2012, 20:40:41 POSLE PODNE
[quote author=

i btw samo da pitam kolko dugo moram cekat nakon odobrenja za paypal u banci da mogu dodat karticu na paypal ?
[/quote]

Cim se logujes na paypal imas tamo opciju tj. pitaju te oni na pocetku da dodas svo jbankarsk iracun. Sada nisam siguran da li ces moci to povezati jer oni nemaju te neke ugovore uopste sa balkanom.. Nisam siguran znam da ja nisam mogao povezati sa Novom BanjaLuckom bankom i sa nekom Hrvatskom sam isto pokusao, tamo mi drug otvorio racun.

Na kraju sam u Kanadi otvorio i samo povezao, nisam cekao nikakvo odobrenje...

[quote author=
 Ricky link=topic=45523.msg337356#msg337356 date=1339180985]
Citat: [BM]El Niñoâ,,¢ poslato Jun 08, 2012, 20:40:41 POSLE PODNE
[quote author=

[/quote]

Cim se logujes na paypal imas tamo opciju tj. pitaju te oni na pocetku da dodas svo jbankarsk iracun. Sada nisam siguran da li ces moci to povezati jer oni nemaju te neke ugovore uopste sa balkanom.. Nisam siguran znam da ja nisam mogao povezati sa Novom BanjaLuckom bankom i sa nekom Hrvatskom sam isto pokusao, tamo mi drug otvorio racun.

Na kraju sam u Kanadi otvorio i samo povezao, nisam cekao nikakvo odobrenje...
[/quote]
imam visa electron u PBZ-u i dns su mi nes odobrili i jel moram cekat