[Savjet] Savršen AC

Započeo tenkaloni, Jun 07, 2012, 20:43:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo odlučio sam se da za 1-2 sedmice (kad uhvatim malo vremena) vratim skriptanju i napravim "savršen" anticheat. Sad me zanima šta po vama treba da ima savršen AC (npr. antimoney hack i sl.)... Molim vas pucajte prijedloge bez obzira bilo to moguće/nemoguće za izvest (zanima me svaki mogući cheat jer nisam baš upoznat sa svim :))...
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Vegas.

Citat: [DV] Vegas. poslato Jun 07, 2012, 20:45:42 POSLE PODNE
JunkBuster v.11 ..

Pošto ne pamtim kad sam zadnji put koristio JB, bio bih ti zahvalan kad bi mi rekao da li u toj verziji ima nekih bugova, te koji su to (npr. da neki ne radi/bana bez razloga i sl.) :)
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

savršen?
a mogo bi ti u potpise ić  :D

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Jun 07, 2012, 21:09:01 POSLE PODNE
savršen?

pa upravo to savršen... Anticheat za svaki mogući cheat, ali još uvijek upotpunjavam listu cheateva, da bi mogao na osnovu toga počet raditi na tome...

Anti Cheat Engine.
Cheat engine ti je onaj program preko kog mozes da punis ammo,speed....Vidi na yt...
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

Malo si pogriješio podforum, lock.

A i kao Å¡to K4[Я]!K3â,,¢ kaže:
Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Jun 07, 2012, 21:09:01 POSLE PODNE
savršen?

Last nick: Paradox