(POMOC)Davanje novca clanovima

Započeo David003, Jun 04, 2012, 19:14:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: CLRR v3
Opis problema: E ovako,zelio bi da clanovi neke bande npr Bande GSF svaki sat dobiju novce npr ako je 4 clana ili vise online da dobiju 100$ il npr ako je 1 clan da dobije 800$ itd.. Zanima me kako da to napravim
Pomoc molim  :(
Dio Skripte: //
Video/Slika: //

Uskoro!
Usput trazim mapera,inbox zainteresirani!

Zna neko?  :'(

Uskoro!

Postavi neki iznos koji želiš da se dijeli po broju članova.
Postavi varijablu koja ti broji koliko imaš online članova GSF.

Postavi varijablu koja daje članovima GSF iznos podjeljen sa brojem članova online.

ok to znam,al neznam kako to napraviti
Moze pomoc  :(
Pocetnik sam u skriptanju  :( :(

Uskoro!

Citat: David003 poslato Jun 04, 2012, 22:23:39 POSLE PODNE

Cekaj,sad ces ovde da blejis dok ti neko ne uradi to I TO SA JEBENIM IZGOVOROM POCETNIK SAM U SKRIPTANJU ?>!

Covek ti je lepo napisao sta treba da uradis. Ja sada mogu to da ti uradim,ali necu.Kako ne razumes da ako ti ja uradim,i ti to kopiras i prebacis u skriptu,nisi NISTA naucio.

Lepo napravi sistem cuvanja za varijablu npr pGSFClanovi , i onda u komandu za invite ,u delu gde se ubacuje u GSF,stavi pGSFClanovi ++;
I stavi da se to lepo cuva,onda napravi da u svaku platu X svota novca ide prema broju varijable pGSFClanovi.Znaci stavi if(pGSFClanovi) >= 5 return GiveMoney(playerid,money); I onda stavi new money; , money = pGSFClanovi / 10 ;

Al je to neka nauka....

P.S. Pisem brzo verovatno je prepuno gresaka :p
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

Citat: ''KopriVa' poslato Jun 05, 2012, 16:24:40 POSLE PODNE

Cekaj,sad ces ovde da blejis dok ti neko ne uradi to I TO SA JEBENIM IZGOVOROM POCETNIK SAM U SKRIPTANJU ?>!

Covek ti je lepo napisao sta treba da uradis. Ja sada mogu to da ti uradim,ali necu.Kako ne razumes da ako ti ja uradim,i ti to kopiras i prebacis u skriptu,nisi NISTA naucio.

Lepo napravi sistem cuvanja za varijablu npr pGSFClanovi , i onda u komandu za invite ,u delu gde se ubacuje u GSF,stavi pGSFClanovi ++;
I stavi da se to lepo cuva,onda napravi da u svaku platu X svota novca ide prema broju varijable pGSFClanovi.Znaci stavi if(pGSFClanovi) >= 5 return GiveMoney(playerid,money); I onda stavi new money; , money = pGSFClanovi / 10 ;

Al je to neka nauka....

bezosecajan si!!!
zar nije lepse da uradi neki save kao sef i onda tu da odu pare :S
Poslednja Izmena: Jun 05, 2012, 16:40:17 POSLE PODNE od nemanjatesic96

Citat: nemanjatesic96 poslato Jun 05, 2012, 16:36:46 POSLE PODNE
Citat: ''KopriVa' poslato Jun 05, 2012, 16:24:40 POSLE PODNE

Al je to neka nauka....

bezosecajan si!!!
zar nije lepse da uradi neki save kao sef i onda tu da odu pare :S

Neces da pomognes ??
M.R.S. iz teme spameru jedan !!!
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

ako neko radi za tebe nikad neces nauciti skriptat...to ti je dovoljno
a sto se tebe KopriVa tice bezosecajan si
Poslednja Izmena: Jun 05, 2012, 16:43:37 POSLE PODNE od nemanjatesic96