Davanje Admina

Započeo Onize, Jun 03, 2012, 17:16:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav. Mozete li mi reci kako da dam sebi admina na server SAMP. Ja do sada nisam nikad radio sam SAMP serverima samo sa CS, pa ne znam kako da dam admina sebi ili bilo kome drugome, moze pomoc? :D

Ides u folder gde ti je server ,pa u scriptfiles i udjes u user,players ili korisnici zavisi kako ti pise ,i nadjes ime igraca kome zelis da das admina ,zatim udjes u fajl sa njegovim imenom i nadjes gde ti pise AdminLevel=0 e ti postavi koji level hoces npr. AdminLevel=1338(head admin).
To ti je to ,samo igrac se mora prvo registrovati da bi ga nasao u scriptfiles/korisnici(users)
Poslednja Izmena: Jun 03, 2012, 17:27:33 POSLE PODNE od Belajac

Udjes na server(kucni)i kucas /rcon login password     , password zamjenis sa svojim rcon passwordom koji imas u server.cfg , a drugima igracima mozes davati preko scriptfiles>users ili jednostavno na serveru preko komande za davanje admina ( od zavisnosti koji mod koristis) probaj sa /makeadmin , /setadminlevel, /apostavi, /postaviadmina....

Da ali kad sam to uradio ne mogu se login. U tome je problem. Ne znam zasto ali mi pise da se ne mogu login. Ako bilo sta izmjenim u (nick).ini file ne mogu se login. Znate li u cemu je problem?

Procitaj pravila ovog podforuma. LOCK