[Pomoc] Pravljenje database

Započeo Mirnas_Tajic, Maj 13, 2012, 21:19:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mirnas_Tajic

Al opet nemoj ni pare dat za mod rade uci i radi mod od nule jer taj mod sa databazom opet nista ne vrijedi jer nemas scriptfilese te neces vidjet aute/kuce/bizzove osim ako se to louda preko SQL-a no opet cisto sumnjam puno muke za nista...
Izrada web aplikacija/desktop aplikacija, kontakt PM.
VPS/Dedi managment 'n' hosting @pm also.

Jel tebi samo treba samo kreirat bazu podataka ili cijeli mod treba prebacit na MySQL ?

Mirnas_Tajic

Ovako, nadji mi ime baze koja se navodi u modu, imena tablica i imena svih varijabli i njihova deklaracija...
- Ime baze mozes naci pod OnGameModeInit... znaci trazi "MySQL_Connect" i one parametre mi napisi
-Imena baza podataka, tipa 'korisnici', 'racuni' ili kako se vec zovu.. malo pretrazi (ctrl + f) INSERT INTO, ili SELECT * FROM ili UPDATE pa mi daj te linije
- Moras mi nac sve varijable koje se spremaju i njihovu deklaraciju ( integer, string, float) ...

Kad mi to das moci cu ti napravit db..

Mirnas_Tajic

a sta mislis da ja tebi dam taj mod pa ti vidi i sve sredi

http://www.w3schools.com/sql/sql_quickref.asp
Vidi tutova, da ti oci stanu :D jedan po jedan i lagano... (nikad se ne oslanjaj na druge, sam uci i radi za svoje dobro)

Mirnas_Tajic

To ces napraviti nikad mozda ni tad!....To je nemoguce napraviti zato sto ima puno varbijala!

Prebaci na spremanje u text-editor fajlove (notepad) pa radi sa cime znas....
Ako mi napises to sto sam ti ja dao, napravit cu ti ja tablicu, ako ne ja ti ne mogu pomoc!