[Pomoc] Password

Započeo Mauricije, Maj 14, 2012, 12:29:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: NG:RP Edit
Detaljan opis problema: kako da kad se registriram/logiram,kad upisujem pas da mi se ne prikazuju slova i brojevi npr."test1" već "*****"
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Poslednja Izmena: Maj 14, 2012, 12:49:13 POSLE PODNE od Cypress

Nadji tamo  loginname i nacices DIALOG_STYLE_INPUT to zameni sa DIALOG_STYLE_PASSWORD i tako kod registracije xD
RESPECT FOR MILANCE !

ima dosta tih DIALOG_STYLE_INPUT sad neznam di da stavim -.-
Poslednja Izmena: Maj 14, 2012, 12:36:35 POSLE PODNE od Cypress

Pa reko sam ti nadjes tamo loginname i regname -.-' :D
RESPECT FOR MILANCE !

Pa našao sam ja to i izmjenio

Prije:
{
new loginname[64];
GetPlayerName(playerid,loginname,sizeof(loginname));
ShowPlayerDialog(playerid,MAINMENU,DIALOG_STYLE_INPUT,"Login","Incorrect password. \n \nThat name is registered, you may now enter your password.","Login","Exit");
gPlayerLogTries[playerid] += 1;
if(gPlayerLogTries[playerid] == 2) { SendClientMessageEx(playerid, COLOR_RED, "SERVER: Wrong password, you have been kicked out automatically."); Kick(playerid); }

Poslije:
{
new loginname[64];
DIALOG_STYLE_PASSWORD(playerid,MAINMENU,DIALOG_STYLE_PASSWORD,"Login","Incorrect password. \n \nThat name is registered, you may now enter your password.","Login","Exit");
if(gPlayerLogTries[playerid] == 2) { SendClientMessageEx(playerid, COLOR_RED, "SERVER: Wrong password, you have been kicked out automatically."); Kick(playerid); }
}

I dobijem ovo:
C:\Documents and Settings\Mauro\Desktop\Stereo RP\Stereo RP\gamemodes\NGRP_nomysql.pwn(74361) : error 017: undefined symbol "DIALOG_STYLE_PASSWORD"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.
Poslednja Izmena: Maj 14, 2012, 12:47:16 POSLE PODNE od Cypress

definises gore ovako#define DIALOG_STYLE_PASSWORD 20 stavi koliko koristis xD
RESPECT FOR MILANCE !

DIALOG_STYLE_PASSWORD(playerid,MAINMENU,DIALOG_STYLE_PASSWORD,"Login","Incorrect password. \n \nThat name is registered, you may now enter your password.","Login","Exit");

jesam ovo dobro zamijenio?

jer mi dolazi sad ovaj error a to je ta linija

C:\Documents and Settings\Mauro\Desktop\Stereo RP\Stereo RP\gamemodes\NGRP_nomysql.pwn(74362) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Documents and Settings\Mauro\Desktop\Stereo RP\Stereo RP\gamemodes\NGRP_nomysql.pwn(74362) : warning 215: expression has no effect

1 Error.
Poslednja Izmena: Maj 14, 2012, 12:57:30 POSLE PODNE od Cypress

Imaš ti 0.3d includove ili 0.3e?

Citat: Novica poslato Maj 14, 2012, 12:49:57 POSLE PODNE
sto pričaš gluposti ??
Citat: Dane poslato Maj 14, 2012, 13:57:25 POSLE PODNE
kakve veze to ima  ?

ON :
ShowPlayerDialog(playerid,MAINMENU,DIALOG_STYLE_PASSWORD,"Login","Incorrect password. \n \nThat name is registered, you may now enter your password.","Login","Exit");

Citat: [TG:RP]$--L84S--$ poslato Maj 14, 2012, 14:17:37 POSLE PODNE
sto pričaš [cenzura]osti ??
kakve veze to ima  ?

ON :
ShowPlayerDialog(playerid,MAINMENU,DIALOG_STYLE_PASSWORD,"Login","Incorrect password. \n \nThat name is registered, you may now enter your password.","Login","Exit");

Pa jer u 0.3d i 0.3e ima taj include nemore na starije verzije .i.

Evo tek sad sad vidio da je on 2 puta stavio DIALOG_STYLE_PASSWORD.Ono na pocetku umjesto DIALOG_STYLE_PASSWORD je trebao ShowPlayerDialog...Kad je čovjek nepažljiv svaÅ¡ta radi  :-\.

Citat: Dane poslato Maj 14, 2012, 14:22:02 POSLE PODNE
Citat: [TG:RP]$--L84S--$ poslato Maj 14, 2012, 14:17:37 POSLE PODNE
sto pričaš [cenzura]osti ??
kakve veze to ima  ?

ON :

Pa jer u 0.3d i 0.3e ima taj include nemore na starije verzije .i.

Evo tek sad sad vidio da je on 2 puta stavio DIALOG_STYLE_PASSWORD.Ono na pocetku umjesto DIALOG_STYLE_PASSWORD je trebao ShowPlayerDialog...Kad je čovjek nepažljiv svaÅ¡ta radi  :-\.
to ja smatram kao spam pošto uopce nisi vidio koje su mu erori ispali iz toga ...
ON: takoder nisam napomenuo da maknes #define Dialog_Style_Password 20 ...

Sad mi je došao ovaj eror C:\Users\Vedran\Desktop\sa usb-a\Stereo RP\Stereo RP\gamemodes\NGRP_nomysql.pwn(73938) : error 017: undefined symbol "DIALOG_STYLE_PASSWORD"

1 Error.

a ovako mi stoji u skripti new loginname[64];
}

update tj. skini si sa http://www.sa-mp.com/download.php i iz mape pawno--include prebaci sve u mapu pawno -- include od svoga servera ..

Dobro sam mi je compile bez problema ali opet mi neće :/