MTA pomoc molim odmah!

Započeo Micko, Maj 11, 2012, 20:16:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako,ubacio sam objekte 0.3e u MTA e sad,pokrenem MTA i pokrene se u mini prozoru,znaci nemoze fullscren,i sta je problem,kicka me kada se pokrene !!! Kick ATF tako nesto!
Pozdrav Ja sam Micko!

Trenutno imam 23 godine,SA:MP igram oko 4 godine,takorec od kada je i nastala SA:MP Zajednica.Dosta toga sam naucio proteklih par godina,tako da sam dosao ovidje kako bi pomogao onima koji neznaju nista,o SA:MP-u!
Moja iskustva sa Multi Theft San Andreas-om,tojest MAP Editor-om,su prevelika,sto se tice Gradova,Naselja,ili Sela,Ogradjivanje kuca,Vikendica ili Ducana,nije nimali problem!!
Neki mozda neznaju,za MAP Editor,sa njime mozete brisati,micati,preseljavati Obijekte,to ujedino koristim!Neki neznaju da Ubace,pokrenu,ili instaliraju Server na Host,zato sam i dosao ovidje!
To ide i za Forume!
Za vise informacija na moj PM(Poruke)!!

Boli tebe kurac sta ja radim,radi da pomognem koji neznaju,a ne da ce mi entko tu pametovat,odi pij mljeko,a ne tu visit na forumu!
Pozdrav Ja sam Micko!

Trenutno imam 23 godine,SA:MP igram oko 4 godine,takorec od kada je i nastala SA:MP Zajednica.Dosta toga sam naucio proteklih par godina,tako da sam dosao ovidje kako bi pomogao onima koji neznaju nista,o SA:MP-u!
Moja iskustva sa Multi Theft San Andreas-om,tojest MAP Editor-om,su prevelika,sto se tice Gradova,Naselja,ili Sela,Ogradjivanje kuca,Vikendica ili Ducana,nije nimali problem!!
Neki mozda neznaju,za MAP Editor,sa njime mozete brisati,micati,preseljavati Obijekte,to ujedino koristim!Neki neznaju da Ubace,pokrenu,ili instaliraju Server na Host,zato sam i dosao ovidje!
To ide i za Forume!
Za vise informacija na moj PM(Poruke)!!