[POMOC] kako ubaciti mapu preko map editora

Započeo ▂ ▃ ▅ Rudimental ▅ ▃ ▂, Maj 07, 2012, 19:26:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mozeli mi neko detaljno objasniti kako da ubacim mapu koju obrisem u map editoru da stavim na samp srw...

[CM]Cundrajz

Citat: Dr.Shock poslato Maj 07, 2012, 22:48:04 POSLE PODNE
Pa ides gore gde ima puno toga imas ShowCode i imaces tu RemoveBuildingForPlayer codove kopiras ih i ubacis pod publicOnPlayerConnect
Slažem se,ako može mala pomoć shock,kada otvorim map editor (prvo sve prebacim u gta sa folder) neće niÅ¡ta da mi učita kad stisnem Load CoLs  :-X
Samo prazna mapa i neki plavi kvadratići . Jel možeš pomoć?

Citat: Dr.Shock poslato Maj 07, 2012, 22:48:04 POSLE PODNE
Pa ides gore gde ima puno toga imas ShowCode i imaces tu RemoveBuildingForPlayer codove kopiras ih i ubacis pod publicOnPlayerConnect

Brt nmg nikako da nadjem taj ShowCode...

Imas pod FILE,zavisi koji MAP Editor koristis?
Pozdrav Ja sam Micko!

Trenutno imam 23 godine,SA:MP igram oko 4 godine,takorec od kada je i nastala SA:MP Zajednica.Dosta toga sam naucio proteklih par godina,tako da sam dosao ovidje kako bi pomogao onima koji neznaju nista,o SA:MP-u!
Moja iskustva sa Multi Theft San Andreas-om,tojest MAP Editor-om,su prevelika,sto se tice Gradova,Naselja,ili Sela,Ogradjivanje kuca,Vikendica ili Ducana,nije nimali problem!!
Neki mozda neznaju,za MAP Editor,sa njime mozete brisati,micati,preseljavati Obijekte,to ujedino koristim!Neki neznaju da Ubace,pokrenu,ili instaliraju Server na Host,zato sam i dosao ovidje!
To ide i za Forume!
Za vise informacija na moj PM(Poruke)!!

Citat: Dr.Shock poslato Maj 08, 2012, 23:11:23 POSLE PODNE
http://www.mathpudding.com/topsecretsamp/editor.rar  Koristite ovaj Map Editor veoma je dobar i ja ga koristim

brt kako da udjem u taj map editor da radim mapu,kad odem LOAD bude mi crno sve isto tako bude crno kad idem Load with COLLs, mos mi objasniti kako da udjem ?

Koristi trazilicu! A i ovo nema nikakve veze sa mta!
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri