[POMOC]Kako da obrisem objekat ?

Započeo Europe Street RPG/DM, Maj 04, 2012, 12:00:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime na forumu:Europe Street RolePlay

Pitanje:Ima dosta objekata koji mi se ne svidjaju u GTA , evo na primer ovaj zeleo bi to da obrisem preko MTA ali ne znam kako ?

Hvala unapred ! :D
Europe Street RPG/DM

Map editor moras skinuti,znaci to je tezi program ,i bolji,preko njega mapas,i brises objekte,mjenjas boje objekata,i sve!!!

Nemogu da ti sada dajem download,zurim,samo upises Map editor,i skines,znaci ne MTA,nego Map Editor for SA:MP i dobices rezultat,samo kada radiss preko njega moras da znas napamet ID-ove,ili si jos posebno pokrenes MTA,pa znat ces IDove..

Drugo,da bi vidio kako Mapa ispala,moras spremiti,i nemozes da slikas,moras spremiti,ubaciti u kucni server objekte,ili u Hostan,i nadjes dje je,i slikas ako hoces,a jos nesto moras u editoru,mapat dio po dio,znaci nema cijele mape,dio po dio,ima samo!!!
RADIM SLJEDECE

1.Mapam sljedece:  Zgrade/Ogradjujem!
                                                                        Baze radim i nove ceste!
                                                                        Mapam za RPG/DM/TDM/Stunt!

2. Forum Community!

Sredjujem Kategorije!
Sredjujem i instalaciju foruma PHP,MyBB,PunBB,SMF!
Ubacujem Gamemode skripte,Instalacija servera,u roku 15-20 min!

Moji radovi,su dobili pohvalu od cijele SA:MP zajednice,sve gore navedeno,radim badava!!! Ili uz nadoplatu Administratora /forum/server!