Pozdrav - Distance -

Započeo Distance, Maj 01, 2012, 16:00:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

-Vase ime po mogucnosti i prezime : Nije bitno,barem za mene,cim ce netko saznati,necu se rijesiti poruka!
-Gdje zivite i gdje ste rodjeni : Zagreb-Dubrava
-Koliko imate godina : 20 Cu sada!
-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum :  Znam odavno,sam ja na tom forumu kao gost,takorec od kada je otvoren,Posto se sve vidjelo,nisam se registrirao!
-Vase misljenje o forumu : Moze i bolje
-Sa kojeg servera dolazite(ne smijete stavljati IP servera i forum tog servera) : Dream Teh Euro Balkan Trucking!
-Koliko dugo igrate SA:MP : 3,5g
-Da li skriptate : Opis tj potpis citajte!
RADIM SLJEDECE

1.Mapam sljedece:  Zgrade/Ogradjujem!
                                                                        Baze radim i nove ceste!
                                                                        Mapam za RPG/DM/TDM/Stunt!

2. Forum Community!

Sredjujem Kategorije!
Sredjujem i instalaciju foruma PHP,MyBB,PunBB,SMF!
Ubacujem Gamemode skripte,Instalacija servera,u roku 15-20 min!

Moji radovi,su dobili pohvalu od cijele SA:MP zajednice,sve gore navedeno,radim badava!!! Ili uz nadoplatu Administratora /forum/server!

Dobrodosa ;)

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Citat: [GG]Mayer poslato Maj 01, 2012, 18:41:14 POSLE PODNE
Dobrodošao ja sam bio vodio EuroBalkan :) Pozdravi Dream Teh-a ako još vodi i dugo nam ostani !
Vodi sada ALEN_GALIC,Dream Teh je sada samo na Forumu Glavan!!
RADIM SLJEDECE

1.Mapam sljedece:  Zgrade/Ogradjujem!
                                                                        Baze radim i nove ceste!
                                                                        Mapam za RPG/DM/TDM/Stunt!

2. Forum Community!

Sredjujem Kategorije!
Sredjujem i instalaciju foruma PHP,MyBB,PunBB,SMF!
Ubacujem Gamemode skripte,Instalacija servera,u roku 15-20 min!

Moji radovi,su dobili pohvalu od cijele SA:MP zajednice,sve gore navedeno,radim badava!!! Ili uz nadoplatu Administratora /forum/server!

sch

*

Dobrodošao.
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer