[Offtopik]Danasnji serveri

Započeo [BURPG] Wistaa, April 30, 2012, 13:27:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zato jer mnogi misle da ce uspjet ali skoro nitko ne uspije jer uvijek skoro svi uzmu edit od CLRP,mod je dobar ali treba jos puno puno toga uraditi na njemu!Po meni najbolje napravit svoj server po zelji i ako zelis sakupit puno igraca treba puno truda a ne 2 dana i gotovo ali ipak za mene je Gta San Andreas Singeplayer is the best ;)

Uskoro!
Usput trazim mapera,inbox zainteresirani!

Citat: [VG]SpawneR poslato April 30, 2012, 23:57:03 POSLE PODNE
Citat: [SL]Crni Zvuk poslato April 30, 2012, 22:39:00 POSLE PODNE
Citat: [VG]SpawneR poslato April 30, 2012, 20:34:25 POSLE PODNE
Za mene , kao sto vidite nisam otvarao ni jedan server za 1g koliko sam ovde tj. bio sam co-owner UG-a ali nista od toga ostali smo piajtelji i tako... Naprimer evo ja radim Visage mod od 0 , kroz ovaj mod i ucim da srkiptam i ja mislim da ce moj server biti pu igraca a  razlog za to je sto ce pravi RP-eri dolaziti , mod je od 0 sto plus plus privlaci igrace na server!!!

Mod nema nikakve veze,sve je stvar u reklamiranju,cim se ti nadas znam da neces imat ni 5 igraca daj boze i to.
Mozes otvoriti sa obicnim ravensom ako znas voditi server i imas dosta prijatelja koji igraju pa oni zovnu svoje prijatelje tako se skupe igraci..

Varas se , grdno se varas....
ne vara se
pogledaj eminenece roleplay(bivsi) a poledaj balkan ulice
ko ima bolji mod a ko vise igraca ?
Poslednja Izmena: Maj 01, 2012, 00:08:02 PRE PODNE od Don Conellâ„¢

pa da to zavisi od reklamiranja, ali svi su serveri rp, ovi balkanski, da neko otvori neki zombi ili neki dm, vidi ovaj od chdm, ja sam usao i mod nije bas nesto, da neko otvori neki balkanski server kao onaj cod5 server, onda bi bilo igraca ;D

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Evo ti par primjera :
1. Nikad nisu bili gamesagesi/admini/lideri pa otvore svoj server i HEAD admini su
2. Misle da ce zaraditi para .
3. Izvode neke face , a vecina njih su obicni botovi

Eto ta 3. primjera su sigurno tacna , a ima ih jos ihahha

Jer ne mogu biti neke "vodje" u RL, pa onda ne dobiju nista na ovim vecim serverima, na ovim manjim dobiju, pa nisu zadovoljkni jer ih je malo, pa ondasamo traze  i misle da budu vodje, to ti je pravi razlog.

A za ove sto su otisli u offtopic i pricajuj kako imati vise igraca :

1. Da je skripta sto uniatnija, te da je sto vise toga moguce(da se ne dosadjujes)
2. Da imas dobar team, koji odlicno RP-a, te moze nauciti ove "nove" rpere, da to sto bolje rade
3. Da imas barem 6 prijatelja nolifera, koji su dobri sa drugim prijateljima, da ti se server prosiri kad budes imao 30 igraca dnevno svaki dan, onda ce se sve samo kenuti raxvijati ;)
4. Da budes dobar u tome, te da na pocetku, ti igras, mal ozaboravis na skriptu, da se popravi aktivnost, jer kad vidis vlasnika(heada) IG, odmah ces i ti uci da nesto trazis, a ti samo sutois, on ce traziti i vozati se  i naci nesto novo, sto ce mu biti zanimljivo i ostati ;)
Last nick: Vectro64

Citat: |BU| Vectro64 poslato Maj 01, 2012, 23:05:18 POSLE PODNE
Jer ne mogu biti neke "vodje" u RL, pa onda ne dobiju nista na ovim vecim serverima, na ovim manjim dobiju, pa nisu zadovoljkni jer ih je malo, pa ondasamo traze  i misle da budu vodje, to ti je pravi razlog.

A za ove sto su otisli u offtopic i pricajuj kako imati vise igraca :

1. Da je skripta sto uniatnija, te da je sto vise toga moguce(da se ne dosadjujes)
2. Da imas dobar team, koji odlicno RP-a, te moze nauciti ove "nove" rpere, da to sto bolje rade
3. Da imas barem 6 prijatelja nolifera, koji su dobri sa drugim prijateljima, da ti se server prosiri kad budes imao 30 igraca dnevno svaki dan, onda ce se sve samo kenuti raxvijati ;)
4. Da budes dobar u tome, te da na pocetku, ti igras, mal ozaboravis na skriptu, da se popravi aktivnost, jer kad vidis vlasnika(heada) IG, odmah ces i ti uci da nesto trazis, a ti samo sutois, on ce traziti i vozati se  i naci nesto novo, sto ce mu biti zanimljivo i ostati ;)

Sjedi 5!  :) objasnio si sve

Evo da ti kazem odma neznas skriptat ode srv jer nemozes ti imat vernog skriptera tamo naso si ga sa neta zajebace te posle ja znam mapat i skriptat dobio sam free srv od 50 slota kao pocast prema clanu od hostigna SA i tu imam forever i nece me zajebat znam ih :D znam mapat i skriptat tako meni ce da uspe imam 13 godina ali nemora da znaci da sam bot i radim ravens mod i sada ga zavrsavam uskoro na njemu radim 3 meseca i imam ja ekipu i sve koja me verno cekda zavrsim i pocnemo ;D
Dodjite na moj DownTown CS 1.6 server 188.138.95.26:29999
Minecraft 178.149.34.146
TeamSpeak 3 178.149.34.146