OneBip ili Fortumo

Započeo Mr.WorldWide, April 22, 2012, 18:07:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako evo jednostavna anketa. Recite za ko je ste glasali i zasto jer mi je to potrebno za naplacivanje pa bi volio da mu kazete neke mane ili prednosti ova dva sistema. Sto prije narode

Bilo je puno tema o onebipu pa si mogao malo i potražiti...
Onebip: Prima uplate u svim valutama, uzimaju 10% provizije kod uplate, novac možeÅ¡ podići tek kada ćeÅ¡ imati 200â,¬ na računu, novac dižeÅ¡ na devizni račun, prilikom isplate postoji mogućnost variranja provizije operatera od 45% do 65% Å¡to bi značilo da prilikom isplate će veći dio tvog novca otići operaterima

Fortumo: Ne znam koliko uzimaju provizije, uplate su jednostavnije, prilikom uplate automatski uzimaju proviziju za operatere, novac možeÅ¡ podići kada ćeÅ¡ imati 50â,¬, novac dižeÅ¡ na paypal ili devizni račun

To je ukratko to...

Osobno koristim onebip samo zato Å¡to te novce na onebipu zamijenim za paypal novce.

Sergio_Don

Citat: rentahosting poslato April 22, 2012, 19:40:55 POSLE PODNE
Osobno koristim onebip samo zato Å¡to te novce na onebipu zamijenim za paypal novce.
Kako zamjenis? Kolko trebas imati da bi zamjenio?

Citat: [SG] Mr.WorldWide poslato April 22, 2012, 19:38:55 POSLE PODNE
I kojeg bi mi preporucio?

Bolje ti je fortumo jer trebas 50 eura imati da dignes,a ovako 200 pa znas koliko servera moras prodat za 200 eura?
[/center]

Citat: |SL|Don_Sergio poslato April 22, 2012, 19:48:42 POSLE PODNE
Citat: rentahosting poslato April 22, 2012, 19:40:55 POSLE PODNE
Kako zamjenis? Kolko trebas imati da bi zamjenio?

Mogu zamijeniti kada hoću :) Jedan poznanik otkupljuje onebip novce uz nešto provizije...
Citat: [SL]Crni Zvuk poslato April 22, 2012, 19:58:57 POSLE PODNE
Citat: [SG] Mr.WorldWide poslato April 22, 2012, 19:38:55 POSLE PODNE
I kojeg bi mi preporucio?

Bolje ti je fortumo jer trebas 50 eura imati da dignes,a ovako 200 pa znas koliko servera moras prodat za 200 eura?
Ako nemaš kako dići novce sa onebipa ili si tek krenuo u "biznis" onda ti i ja preporučam fortumo