Linux|Samp|

Započeo FlasH, April 08, 2012, 11:45:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Cao,imam problem..Dal neko zna kako da igram Sa:mp na linuxu ubuntu 11.10
-Imam program WINE podizač .EXE filova..
-Instaliram SAMP i GTA ali kada idem igrat NPR samp onda nemogu zač nego mi izbbacuje chrash..
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

? Šta niko nezna..Nemojte mi to reći.... :'(
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Pa gdje ćeš brate na Linuxu SA:MP?Nemore ni jednu običnu igru Linux jer nije stvorit za igre LoL.

Pa igram i cod i CS ? Imaš problema ?

jesi li skinuo San Andreas za Linux ili?

NIsam obični sma skinuo...Daj mi taj za linux ubuntu 11.10 ako postoji..

Meni je dobar linux..Htio bih a nemogu samp ...    8)

Citat: filip.admin poslato April 09, 2012, 19:57:13 POSLE PODNE
Meni je dobar linux..Htio bih a nemogu samp ...    8)

Pa ja brate Ä'e si ti čuo da SA:MP more na Linux?Nemore nijedna igra a kamoli SA:MP..

Counter Strike radi lepo na linuxu, uz sitna podešavanja ( Ubuntu ). Što se tiče San Andreas, neće moći da pokrene WINE, bar ne 90 % :)

Pozdrav
Web Hosting, Registracija Domena, Game Hosting, Reseller, Steam igre - www.ssh.rs