OneBip

Započeo CoDaSmekeree, April 09, 2012, 18:32:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ako moze neko da mi kaze  sta je to onebip, kako se koristi onebip,kako se pare podizu i sta sve moraju da imaju ono koji uplacuju na onebip.

Hvala unapred

OneBip ti je ,to što odeš na neku stranicu da uzmeš hosting,imaš i razne stranice za neke trgovine,odeš na onebip plačanje,onebip ti je to što imaš na mobitelu naprimjer 50 kuna ili dinara ,i onda nešto košta 2 kune ti samo upišeš broj mobitela,i uzme ti iz moba 2 kune,i imaš server!!!!

Ako mozes malo detaljnije posto bas nisam dobro skonto.
Cuo sam da se pravi neki acc. Da li to prave oni kome se placa ili moram i ja da pravim? Da li te pare koje mi stignu na moj mod ili gde ves stignu mogu podici podignu? Ako sam ja iz npr srbije da li mogu njemu uplatiti preko onebip-a u bosnu ako mi on da njegov broj ili taj onebip vazi samo za ono zemlju u jojoj se nalazim ja tj samo njima mogu slati.

Ako bi mogo dobiti na ova par pitanja odg. Hvala pozz

Citat: CoDaSmekeree poslato April 09, 2012, 19:58:42 POSLE PODNE
Ako mozes malo detaljnije posto bas nisam dobro skonto.
Cuo sam da se pravi neki acc. Da li to prave oni kome se placa ili moram i ja da pravim? Da li te pare koje mi stignu na moj mod ili gde ves stignu mogu podici podignu? Ako sam ja iz npr srbije da li mogu njemu uplatiti preko onebip-a u bosnu ako mi on da njegov broj ili taj onebip vazi samo za ono zemlju u jojoj se nalazim ja tj samo njima mogu slati.

Ako bi mogo dobiti na ova par pitanja odg. Hvala pozz

Acc se pravi besplatno,pare možeÅ¡ podići tek kad imaÅ¡ 200â,¬ +,pare koje Å¡aljeÅ¡ npr. SA:MP server 20 slotova 2KM morat ćeÅ¡ nadoplatiti troÅ¡kove a to sve zavisi neznam ni ja točno koliko bude moda 1KM viÅ¡e..Onebip novce možeÅ¡ slati svugdje u bilo koju državu,ali takoÄ'er moraÅ¡ plaćati troÅ¡kove.