SlicK-Ponovo ovdje

Započeo SlicK, April 05, 2012, 18:07:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

-Vase ime po mogucnosti i prezime : Antonio K*********
-Gdje zivite i gdje ste rodjeni : Zivim i roden sam u Koprivnici (Hrvatska)
-Koliko imate godina : 16
-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum : Ovdje sam bio od pocetka,tj. od kad ovaj forum postoji ali sam prije skoro god. dana prestao sam sampom tako da...
-Vase misljenje o forumu : Forum je super,samo mi se ne svida ovo s velicinom fonta u potpisu :/
-Sa kojeg servera dolazite(ne smijete stavljati IP servera i forum tog servera) : Prije sam od 2008 god. igrao na CH,ali nakon 1. Djurinog moda mi je vec dosadilo i prestao sam igrat,kasnije sam bio Co-owner GTX-a ali to je propalo,tj. ni sam neznam sta se sad dogada s time pa sam odlucio skriptati svoj mod od 0. tj. Pandoru.Mislim da se dosta vas sjeca od prije.
-Koliko dugo igrate SA:MP : 4 Godine sa prestancima.
-Da li skriptate : Da,3 godine

-Ostalo:Ovu temu sam otvorio samo zato jer su mi prije svi slali neke PM itd. pa sam im rekao da vise ne skriptam i da odlazim sa foruma.Onda da se zna da sam ovdje i da mogu pomoc  ako treba.
To bi bilo sve od mene! Pozdrav,SlicK :)
Poslednja Izmena: April 05, 2012, 18:08:30 POSLE PODNE od SlicK
Mysterious roleplay

Dobrodošao natrag, Slick. :)

Last nick: Paradox

Dobrodošao, to je lepo što se vraćaju stari članovi.. :)

Lijepo od tebe dobrodošao nazad !

Informacije
Otvorenje servera:1.9.2012 (18:00)
Owneri:miszh,m@n in bl@ck,kasspi
Forum: www.blackedition-roleplay.info
IP:193.192.58.206:7790

Quilound_Williams

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Dobrodosao nazad i Sretan Uskrs  :)