[Pomoc] Stan System

Započeo Jσнη Ɠσтту, April 01, 2012, 16:07:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: OG:RP (Edit CL:RP)
Detaljan opis problema:Kada ubacim FS (http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=39663.0) ovu i logujem se kao /rcon lgoin i kucam /pstan kaze ne postoji komanda
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
I najveci talenti gube se u neradu, zato nemoj trazit izgovor da neznas nego naÄ'i rjesenje!

Quilound_Williams

Vako sigurno ti sistem stan koristi ZCMD komande a ti neke druge pa zato nece nemoze se mjesat ZCMD i neke druge

Mozes mi objasniti kako popraviti ?
I najveci talenti gube se u neradu, zato nemoj trazit izgovor da neznas nego naÄ'i rjesenje!

Quilound_Williams

[quote author=[OG] Don Murat link=topic=41307.msg310677#msg310677 date=1333289947]
Mozes mi objasniti kako popraviti ?
[/quote]pa samo sa ZCMD premjesti komande u komande koje su ti u modu ak ti neznas  nek ti neko drugi to uradi ja bi ti uradio al nemam vremena scriptam svoj mod  :-X  8)

Vrv je onaj ko je pravio to  pogresio u kucanju, ja sam sada skinuo i pogledao u pwn filu  komanda je: /ppstan
Poslednja Izmena: April 01, 2012, 16:29:52 POSLE PODNE od Glisa

Moze mi neko normalno objasniti fino red po red xD ?

Mogu kako fs promjeniti u komande kao sto su mi u gm i ako moze mos mi objasniti kako ?