Milenium Rol3Play

Započeo [RS] |Doubles~ 3RSI |, April 14, 2012, 20:10:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

PREDSTAVLJAM

Milenium Rol3Play

Ime GameModa:Milenium Rol3Play
Edit:Edito sam CLRP ali ima dosta mapa i komanda Å¡ta sam dodao!
Slike: Nemam sada vremena da stavim!
Bugovi:Nema sve prepravljeno!
Credits:Stavio svoje,jel sam sve bas sve prepravljao,od mapa do komanda,bugova ,dodao pjesmu na pocetak i tako!

Organizacija ima:16
Poslova:12
Band mafija:4/5

Znaci znate kako mod izgleda,a pogledajte sada,sve prepravio,zahvale NINU,na pomoci!!!

Download: http://www.2shared.com/file/1s6KnsoJ/Milenium_Rol3Play_by_Doubles.html

Daj stavi koju sliku ..

EDIT: Ovo je mod od TechLand Xperia RP i nisi nista izmjenija osim imena samo si ime promjeni i ovdje postavljas mod!
A i nisi dobro ni ime promjenija -10/10
Poslednja Izmena: April 14, 2012, 20:26:19 POSLE PODNE od Tong1950Po
Trazim Skriptera! Nagrada Head Admin

Isti TechLan Xperia RP, nisi izmenio NISTA !
Macedonia <3 !

Briši ovo odma, sad ces prijavu dobiti Moderatorima ! Jesam rekao da se ne uklanjaju Creditsi od Mene i Makavelia !!?

Nije lose...mogao si jos malo da promenis nesto!
Al za trud:5:10
prst prst u cupi,prst prst u anus

E sad objasni zasto nisi naveo ni creditse niti nista vec si samo promenio ime inace perm ban zbog kradje zasluga!
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Možete mi ga popušiti hihihihihiihihihih

jao jesi prava faca
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_