[Pomoc] Antivirus

Započeo |¤ White ¤|, Mart 17, 2012, 13:30:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imao sam registrovan avast 5 antivirus, ali mi je istekla licensa i sad se nesto sjebalo... pa bih hteo da uznem neki drugi antivirus, ali ne znam koji je onako dobar.... Pa bih hteo da vidim vase misljelje...

â–º USKORO â—,,
•Reg/Log System [100%]•House System [80%]•Bizz System [50%] •Ownership system [90%] •Admin System [90%] •GM System [0%] •Stats System [100%] •Jail System [90%] •Job System [70%] •Event System [40%] •Bank System [60%] •Org/Mafije [35%] •Donator System [10%]
I najveci talenti gube se u neradu, zato nemoj traziti izgovor da ne znas nego naÄ'i resenje!

ja imam nod32 ide dobro, imo sam kaspersky isto je i on dobar al zahtjeva puno memorie ram

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Avast ti nepreporucujem, jer cesto daje false positive, odnosno za stvari koje nisu virus tvrdi da jesu...

Ako kupujes AV, onda uzmi AVG ili Kaspersky, ako skidas nuleld verziju, onda uzmi AVG...

Ako hoces AVG, reci mi, saljem ti linkove od AVG Internet Security, sa licencom do 2018

Awg uzmi kod mene je ovaj avast nevalja pokazuje viruse gdje ih nema uopste na nekim stranica kao na BU..
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

??? Omg sta pricate vi za Avast  ??? Meni je super sa Avgom nisam nasao ni jedan a sa Avastom , Kasperskym i Nodom sam nasao isto na isti a to je bio model kod gta :D
Dodjite na moj DownTown CS 1.6 server 188.138.95.26:29999
Minecraft 178.149.34.146
TeamSpeak 3 178.149.34.146

NOD32, placana licenca i bez brige si...
Stay hungry, Stay foolish  :)

ja sam prije imao Awast i dobro me sluzio,a sada koristim Norton i mislim da je to najbolji AntiVirus ;)

hvala svima na savetima, poceo sam da koristim AVG  (dao mi je Maki187) videcu kako ce se pokazati, za sad je dobar, pokazuje mi neke viruse koje avast nije detektovao...

â–º USKORO â—,,
•Reg/Log System [100%]•House System [80%]•Bizz System [50%] •Ownership system [90%] •Admin System [90%] •GM System [0%] •Stats System [100%] •Jail System [90%] •Job System [70%] •Event System [40%] •Bank System [60%] •Org/Mafije [35%] •Donator System [10%]
I najveci talenti gube se u neradu, zato nemoj traziti izgovor da ne znas nego naÄ'i resenje!