Pozz od mene

Započeo [BURPG]Mr.Gusta, Mart 15, 2012, 18:16:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

-Vase ime po mogucnosti i prezime : * Luka Petrusic

-Gdje zivite i gdje ste rodjeni : * zivim u Hrvatskoj( da budem precizniji u Svetoj nedelji) a roden u zagrebu

-Koliko imate godina : * imam 16 godina

-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum :  ja sam cuo za Forum od kad je Balkan Ulice RPG uso u sluzbenu listu servera

-Vase misljenje o forumu : Pa meni se svida, i moze se dosta toga novoga naucit poput skriptanja i mapanja

-Sa kojeg servera dolazite(ne smijete stavljati IP servera i forum tog servera) : * Ja dolazim s BURPG-a, tamo sam admin level 2, a nick mi je Flux_Pavilion

-Koliko dugo igrate SA:MP : negde u sredini 2007 igram samp dugo al SAMP forum posjetim mozda jednom u tri mjeseca xD

-Da li skriptate : * E skriptat neznam ali bi tio naucit, mozda to mogu naci negdje na ovom forumu, ja sam probo skriptat negde jos davno ali nisam znao ni jednostavan spawn napravit lol, pa sam jednostavno odusto, mozda ovdje naucim :D

Nesto o meni: Ja igram samp dugo vremena i znam dosta toga, skriptanje me nije bas puno zanimalo a i bilo je tesko pa nisam bas puno vremena proveno na tome, ja uglavnom volim mapat, najbolje mi ide izgradnja DM/TDM mapa, a ovo RP mape mi i nije bas pri ruci, al ipak nije sad da lose napravim samo mi ide malo teze, ja sam ta Balkan SAMP forum sazno ovako kasno, nakon toliko godina, zato sto me bas i nisu zanimali forumi ,recimo ja posjetim SAMP forum jedamput u 3 mjeseca, no ja sam bio Admin na mnogo servera i znam dosta o adminima, ja dobivam dosta pohvala kad sam admin od igraca,drugih admina cak i ownera servera, i naravno znam kako dobit admina brzo na serveru, recimo ima 6 stvari koje treba znat al to je vise stvar koju nezelim djelit, vise privatno xD pa se vidimo na forumu ili cak ingame zz :D

eee i mozete mi reci ima li di da mogu naucit skriptat?

Poslednja Izmena: Mart 16, 2012, 11:16:51 PRE PODNE od [BURPG]Pavilion

Dobrodosao,zabavi se postuj pravila i dugo nam ostani  ;)

Citat: |BaySide RP|Woozie poslato Mart 15, 2012, 18:28:30 POSLE PODNE
Dobrodosao,zabavi se postuj pravila i dugo nam ostani  ;)

Pravila su tu da se krse  8) , salim se  xD, ja se puno volim salit, ty

Dobrodosao, zabavi se!
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati

Dobrodosao procitaj pravila,zabavi se i nauci skriptat !  8)

Fala svima   ;D
Poslednja Izmena: Mart 15, 2012, 20:02:11 POSLE PODNE od [BURPG]Pavilion

Dobrodosao  8)
Mapam besplatno!