[POMOC] Kaciga

Započeo ivanrogulj, Februar 26, 2012, 18:58:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: svoj stund mod on 0
Detaljan opis problema: naskriptao sam za kacigu, ali kada upisem /kaciga kaciga mi se ne stvori
Dio skripte:if (strcmp("/kaciga", cmdtext, true, 10) == 0)
   {
       SetPlayerAttachedObject( playerid, 0, 18976, 2, 0.065520, 0.017263, -0.008249, 277.048583, 104.240615, 171.805236, 1.050919, 1.232109, 1.266064 );//kaciga
       {
           if(IsPlayerNotInVehicle(playerid))
           {
               SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFAA, "Trebate biti na motoru");
       return 1;
      }
   }
}
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Pa skini filterskriptu da se ne mucis..
Poslednja Izmena: Februar 26, 2012, 19:05:43 POSLE PODNE od Armin44 !GF!

A ima li neki limit u dodavanju filterscripti ili se mozee kolko hoce?

Imas limit kad dodavas u filteskripti mapi ali otvoris svoj gamemode i odes ono "OnPubli FilterScript "tako nekako i tu dodajes koliko te volja xD

Snich

Evo ti kaciga:
SetPlayerAttachedObject(playerid, 1, 18645, 2, 0.07, 0, 0, 88, 75, 0); //kaciga

Ja mislim da prvo treba ici provjera jel on Logiran, a onda ovo ostalo. Pokusaj staviti ovako.

if (strcmp("/kaciga", cmdtext, true, 10) == 0)
	{
		new vehicleid  = GetPlayerVehicleID(playerid);
		if(IsMotoBike(vehicleid))
		{
			if(kacigawearg[playerid] == 0)
			{
	    		SetPlayerAttachedObject(playerid, 4, 18645, 2, 0.07, 0.04, 0, 88, 75);//kaciga
	    		kacigawearg[playerid] = 1;
	    		SendClientMessage(playerid, WHITE, "("COL_ORANGE"Obavijest{FFFFFF}!) Stavio si kacigu!");
	    		GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
	    		format(string, sizeof(string), "* %s uzima kacigu i stavlja ju na glavu.", sendername);
				ProxDetector(15.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE);
			}
		}
		else
		{
		    SendClientMessage(playerid, WHITE, "("COL_RED"Greska{FFFFFF}!) Moras biti na motoru!");
		}
		return 1;
 	}
 	if (strcmp("/skinikacigu", cmdtext, true, 10) == 0)
	{
		if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 0 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 0)
		{
			if(kacigawearg[playerid] == 1)
			{
				RemovePlayerAttachedObject(playerid, 4);
				kacigawearg[playerid] = 0;
	 			SendClientMessage(playerid, WHITE, "("COL_ORANGE"Obavijest{FFFFFF}!) Skinuo si kacigu!");
	 			GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
	 			format(string, sizeof(string), "* %s skida kacigu sa svoje glave.", sendername);
				ProxDetector(15.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE);
			}
		}
		return 1;
	}
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati

Prvojera nema veze sa tim dal ce se kaciga pojaviti ili ne!

Provjera je samo da on tu komandu ili neku drugu nemoze upisati ako nije logiran,vec je samo konektiran!

Ovo iznad bi trebalo raditi...

Citat: Linnex poslato Februar 27, 2012, 15:30:56 POSLE PODNE
Prvojera nema veze sa tim dal ce se kaciga pojaviti ili ne!

Provjera je samo da on tu komandu ili neku drugu nemoze upisati ako nije logiran,vec je samo konektiran!

Ovo iznad bi trebalo raditi...
Msm. kazem samo za provjeru. A ne odmah staviti objekat. Ova komanda koju sam ja stavio sto posto radi.
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati