[POMOC]Kad Compile .pwn Nestigne .amx

Započeo Kopra, Februar 15, 2012, 17:20:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Ravens
Detaljan opis problema:Kada otvorim .pwn sa PAWNOM koji sam DOBIO UZ GM i kad idem na COMPILE izbacuje mi neke errore,nista nisam dirao,brisao niti dodavao!
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
C:\Users\KOMP\Desktop\final\ser_0.3 (1)\ser 0.3\pawno\include\SpikeStrip.inc(29) : error 017: undefined symbol "GetVehicleDamageStatus"
C:\Users\KOMP\Desktop\final\ser_0.3 (1)\ser 0.3\pawno\include\SpikeStrip.inc(31) : error 017: undefined symbol "UpdateVehicleDamageStatus"
C:\Users\KOMP\Desktop\final\ser_0.3 (1)\ser 0.3\pawno\include\SpikeStrip.inc(28) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "carid"
C:\Users\KOMP\Desktop\final\ser_0.3 (1)\ser 0.3\pawno\include\SpikeStrip.inc(30) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "tires"
C:\Users\KOMP\Desktop\final\ser_0.3 (1)\ser 0.3\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 203: symbol is never used: "lights"
C:\Users\KOMP\Desktop\final\ser_0.3 (1)\ser 0.3\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 203: symbol is never used: "doors"
C:\Users\KOMP\Desktop\final\ser_0.3 (1)\ser 0.3\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 203: symbol is never used: "panels"
C:\Users\KOMP\Desktop\final\ser_0.3 (1)\ser 0.3\compile\cmr.pwn(6264) : warning 219: local variable "string" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\KOMP\Desktop\final\ser_0.3 (1)\ser 0.3\compile\cmr.pwn(6173) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "string"
C:\Users\KOMP\Desktop\final\ser_0.3 (1)\ser 0.3\compile\cmr.pwn(72653) : warning 203: symbol is never used: "gMedicSpawns"
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Errors.
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

Nisi dodo neki Include provjeri jel ti koji fali i naravno ako imas 2 errora da nece u .amx a :D
Poslednja Izmena: Februar 15, 2012, 17:23:00 POSLE PODNE od htmostar

Citat: | I'm Doxy CooL | poslato Februar 15, 2012, 18:28:22 POSLE PODNE
Nisi Dodo SprikeStrip INCLUDE . POSTAVI GA i radici ce ako neradi Postaj OVDE.

Zar taj INCLUDE nebi trebao vec da ide uz pawn koj sam dobio uz gamemode,neznam gde da ga nadjem...

EDIT:Evo nasao sam u pawno/include SpikeStrip.inc,znaci tu je.
Poslednja Izmena: Februar 15, 2012, 23:27:41 POSLE PODNE od ''KopriVa'
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

Blaeks

*

Madmen

Fali ti include ,cim su errori ovakvi ,dodaj ga a ako ne radi reci sta ti kaze pawno  :-*

Citat: â,,¢[Script&Map TIM] Blaeksâ,,¢ poslato Februar 15, 2012, 23:27:04 POSLE PODNE
Fali ti include ,cim su errori ovakvi ,dodaj ga a ako ne radi reci sta ti kaze pawno  :-*

Ima taj Include vec,pawno kaze gore navedeno.

Blaeks

*

Madmen

Onda definises ona 2 simbola gora sto kaze,a ovi warninzi znace da ne koristis nista od navedenih znaci obrises ih sve

Citat: â,,¢[Script&Map TIM] Blaeksâ,,¢ poslato Februar 16, 2012, 09:54:46 PRE PODNE
Onda definises ona 2 simbola gora sto kaze,a ovi warninzi znace da ne koristis nista od navedenih znaci obrises ih sve

Malo pomoci?xD

Za Warninge ubaci u skriptu:

#pragma unused lights
#pragma unused doors
#pragma unused panels
#pragma unused gMedicSpawns
#pragma unused carid
#pragma unused tires
#pragma unused string

A za ova 2 errora mi treba includa.
Poslednja Izmena: Februar 17, 2012, 05:01:04 PRE PODNE od Frank<<