[Pomoc] Poruke

Započeo []Don_Region, Februar 11, 2012, 22:48:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:CLRP
Detaljan opis problema:Evo ovako cu imam dole ono porkue de mi pise ovako Europa Gaming:Ako zelite prijaviti nekog igraca pisite /prijavi eto i ja to sad zelim da mi bude dole sve crno a slova normalno samo dole de to psie da bude ko pravokutnik crni a u tome to pise!!
Dio skripte:new RandomMessages[][] =
{
    "Europa Gaming  - ~y~Novi ste? ~h~~y~Ne znate pravila? Koristite ~w~/novi!",
    "Europa Gaming  - ~y~Da vidite listu svih dostupnih komandi upisite ~w~/help.",
    "Europa Gaming  - ~y~Posjetite nas na forumu ~w~www.balkan-mw.tk.",
    "Europa Gaming  - ~y~Pozdrav od Europa Gaming  Team-a.",
    "Europa Gaming  - ~y~Da vidite popis online GameSagesa kucajte ~w~/gamesages.",
    "Europa Gaming  - ~y~Da vidite popis online Admina kucajte ~w~/admins.",
    "Europa Gaming  - ~y~Trenutna verzija moda ~w~1.1 r1.",
    "Europa Gaming  - ~y~Ako zelite donirati i pomoci nasoj ~g~zajednici ~y~posjetite ~w~www.balkan-mw.tk ~y~za vise informacija!",
    "Europa Gaming  - ~y~Dobrodosli na ~w~Europa Gaming  Role3Play, ~y~uzivajte u igri i postujte pravila.",
    "Europa Gaming  - ~y~Da se obratite Adminima pisite na ~w~/prijavi.",
    "Europa Gaming  - ~y~Ukoliko trebate pomoc pisite na ~w~/pitaj.",
    "Europa Gaming  - ~y~Da bi vam se statsi sigurno sacuvali kad izlazite iz igrice kucajte ~w~/odjavi.",
    "Europa Gaming  - ~y~Sva Role3Play pravila mozete vidjeti na ~w~/pravila.",
    "Europa Gaming  - ~y~Ukoliko vidite citera prijavite ga na ~w~/prijavi.",
    "Europa Gaming  - ~y~Iskoristavanje gresaka u skripti je strogo ~w~kaznjivano! ~y~Greske prijavite na ~w~forumu.",
    "Europa Gaming  - ~y~Za ulazak u organizacuju morate bili minimalan ~w~level 2.",
    "Europa Gaming  - ~y~Reklamiranje strogo ~w~kaznjavano.",
    "Europa Gaming  - ~y~Glavnog vodica servera mozete naci u ~w~vjecnici.",
    "Europa Gaming  - ~y~Uskoro ~g~Veliki update ~y~vise informacija na ~w~www.balkan-mw.tk!",
    "Europa Gaming  - ~y~Privatne organizacije ~w~NISU ~y~dopustene.",
    "Europa Gaming  - ~y~Nadamo se da vam se svidio server."

};

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):Nemam :D

pa skini sa neta textdraw editor i napravis box taj crni i preko njega bude taj text.

eo ti link: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=117851   skines ovu FS ubacis i napravis box i preko njega ce ti biti text.

edit: ako ti je to tesko skini ovu FS.

http://www.2shared.com/file/RRnm8z6E/poruke.html    i izmjeni poruke koje ti oces stavis :D
Poslednja Izmena: Februar 11, 2012, 23:00:04 POSLE PODNE od ¢fg:)
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

Napravio sam imam jos jedno pitanje  Kako danparavim da mi neka rijec bude drugacije napisano nekako kao grafit tako1