[Pomoc] Raven's RolePlay Car Ownership

Započeo Koncho, Februar 09, 2012, 04:25:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Raven's RolePlay
Detaljan opis problema:Znaci posto koristim ovu skriptu zanima me kako kad kupim auto da promijenim mjesto gdje ce auto biti kad se kupi znaci kako da promijenim lokaciju gdje ce se auto stvoriti kad ga kupim
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

Citat: |W| Seagalâ,,¢ poslato Februar 09, 2012, 09:12:45 PRE PODNE
pa daj nam taj /v system
Pa kazem moze mi pomoci samo onaj ko ima Raven bar tako mislim ja sam ti  u tome pocenik pa ne mogu naci taj sysem :/

vlado_plavsic

U /v komandi imas sve.Potrazi,secam se da je lako.Ukoliko ne znas postaj /v komandu.

Citat: Vlado_Plavsic aka Plavsa poslato Februar 09, 2012, 16:58:20 POSLE PODNE
U /v komandi imas sve.Potrazi,secam se da je lako.Ukoliko ne znas postaj /v komandu.
Ovo sam jedino nasao:if(IsASalesVehicle(c))
       {
           new Float:x,Float:y,Float:z; GetVehiclePos(c, x,y,z);
           new model[24]; GetVehicleName(c,model,sizeof(model));
           format(PropertyString,sizeof(PropertyString),"PRODAJA Vozila! \n Model: %s \n ID: %d \n Cijena: $%d \n odi odotraga i Koristi /v buy za kupnju!",model,c,GetVehiclePrice(c));
           VehicleLabel[c] = Create3DTextLabel(PropertyString, 0xFF0000CC, x, y, z, 10, 0, 1);
           Attach3DTextLabelToVehicle(VehicleLabel[c],c,0,0,0);
      }

vlado_plavsic

Citat: Vlado_Plavsic aka Plavsa poslato Februar 09, 2012, 17:06:47 POSLE PODNE
Ma ukucaj na pretrazi "/v" i kopiraj je ovde.
Care moj ja kad to ukucam izbaci mi samo to moze mi pomoci samo ko ima taj gamemode pa zna pa vidi u sebe :/

Care moj kucaj "buy" i ako ti odmah ne izbaci buy za vozila onda idi f3 dok ti ne nadje,onda ides malo gore i kopiras sve vezano za /v ;)

Citat: Nxidza poslato Februar 09, 2012, 17:16:15 POSLE PODNE
Care moj kucaj "buy" i ako ti odmah ne izbaci buy za vozila onda idi f3 dok ti ne nadje,onda ides malo gore i kopiras sve vezano za /v ;)
CarInfo[car][cLocationx] = 1432.6451;
                        CarInfo[car][cLocationy] = 1378.7216;
                        CarInfo[car][cLocationz] = 11.5507;
                        CarInfo[car][cAngle] = 359.2072   Evo uspio sam da nadem gdje ce biti auto kad ga kupim e sad znaci moram otici u igru i naci save e sad imam pitanje kad zamjenjum medu kojim brojevima da stavim x,y,z? :D

Citat: Armin123 poslato Februar 09, 2012, 17:25:22 POSLE PODNE
Citat: Nxidza poslato Februar 09, 2012, 17:16:15 POSLE PODNE
CarInfo[car][cLocationx] = 1432.6451;
                        CarInfo[car][cLocationy] = 1378.7216;
                        CarInfo[car][cLocationz] = 11.5507;
                        CarInfo[car][cAngle] = 359.2072   Evo uspio sam da nadem gdje ce biti auto kad ga kupim e sad znaci moram otici u igru i naci save e sad imam pitanje kad zamjenjum medu kojim brojevima da stavim x,y,z? :D
Kada sejvas stavi ovde poziciju celu koja ti se stvori u savedposition.txt i ja cu ti namestiti lepo ...:)