Odvicem se SAMPA

Započeo [BF]Boris, Februar 19, 2010, 10:18:30 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Eto , odlucio sam ici sa SAMPA

Zabavljao sam se , otvarao servere , igrao ali mi je dosadilo.. naravno na balkan-samp.com cu ostati

Mozda samo pocnem igrati na CH zato sto je redovan server i nema odem kao na  new generation igram 1 mesec budem 15 lvl i prekine e  :D

raspadne se.. TO me je smorilo nekoliko puta ..

Da vam kazem , obicnim igracima ja vam predlazem da svi lepo odete na CH i igrate na njemu a ne da otvarate svoje servere koji ce se raspasti za 1,2 meseca kao i svi ostali.  ;)

Boris
Poslednja Izmena: Februar 19, 2010, 10:22:29 PRE PODNE od [BF]Boris
Mikro Design Owner

www.mikro-design.info

Big Community Owner

www.big-community.info

hvala lepo na pohvalama za CH servere :)

Citat: Zan Mandic
Mi smo ovdje radi zabave, zabave ne samo nas nego i svih igrača koji igraju na našem serveru, zato nemojte banati ako vam neto kaže njube, cheateru ili tako nesta. Budite UZORNI, budite kao gns ili trmka.
|Head Admin svih CH CS servera | SAMP DM Administrator | CS Forum Administrator | SAMP Forum GMOD | CH CS Klan Leader ( Steam i Non Steam |

Citat: [BF]Boris poslato Februar 19, 2010, 10:18:30 PRE PODNE

Zabavljao sam se , otvarao servere , igrao ali mi je dosadilo.. naravno na balkan-samp.com cu ostati

Mozda samo pocnem igrati na CH zato sto je redovan server i nema odem kao na  new generation igram 1 mesec budem 15 lvl i prekine e  :D

Da vam kazem , obicnim igracima ja vam predlazem da svi lepo odete na CH i igrate na njemu a ne da otvarate svoje servere koji ce se raspasti za 1,2 meseca kao i svi ostali.  ;)

Boris

Sretno na odvikavanju.Ako poklekneš sjeti se familije xD

<a href="http://www.erepublik.com" target="_blank" > </a>
http://www.erepublik.com/en/referrer/Toni_IIicic
Klickajte i zaraÄ'ujte
[URL=h

Mozda samo pocnem igrati na CH zato sto je redovan server i nema odem kao na  new generation igram 1 mesec budem 15 lvl i prekine e  :D

Da vam kazem , obicnim igracima ja vam predlazem da svi lepo odete na CH i igrate na njemu a ne da otvarate svoje servere koji ce se raspasti za 1,2 meseca kao i svi ostali.  ;)

Boris

Iskrenost cjenim više od ičega.
CH je jedini SA:MP Server koji ima svoju karijeru dulju od 3 godine...

Vjerujte, od sampa se nije lako odviknut... preslo u ovistnost (govorim u mojem slucaju)
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Hehe lakše je nego što mislite, vjerujte mi ;)

Nekoč sam bio jedan od najaktivnijih igrača, a sada uopče ne igram, samo morate znati reči NE !

Takodjer...Mada polako se pocinjem odvikavati ali nije to to  :'(

Citat: JoeBullet v2.1
Ljudi, u skripti najvaznije vam koliko vam mod ima redaka/linija nije o cemu se radi, nego samo linije, ako vam mod ima vise linija bit ce vam i bolji!

samp je ko  8) ahahahaha  :D
Panda,Razor FTW

iYoko

Citat: Zan Mandic poslato Februar 19, 2010, 16:26:03 POSLE PODNE
Hehe lakše je nego što mislite, vjerujte mi ;)

Nekoč sam bio jedan od najaktivnijih igrača, a sada uopče ne igram, samo morate znati reči NE !
Lako ti reci ne kad imas CS... Koji je sranje po mom misljenu. Ima toliko boljih igara... (Iako ga i sam igram xD)

Boris, u zadnje vrijeme si bio iskren i to se cijeni prije svega... Sretno ti na odvikavanju!

Ma nije ja kada sam ošao prestao sam igrati sve, samo sam po forumima bio...
Tek poslje sam krenuo cod2 pa cod4 pa cs :D

Mozda samo pocnem igrati na CH zato sto je redovan server i nema odem kao na  new generation igram 1 mesec budem 15 lvl i prekine e  :D

Da vam kazem , obicnim igracima ja vam predlazem da svi lepo odete na CH i igrate na njemu a ne da otvarate svoje servere koji ce se raspasti za 1,2 meseca kao i svi ostali.  ;)

Boris

Djabe serveru na kojem ti igras "stabilnost" kad tebe u glavu pukne malo vamo pa malo tamo.Mozda te to prode za koju godinu (dok odrastes) pa mislim da ovakve teme nemaju svrhu.

Ponuda:Ko ce se kladit po desnu ruku da iduci tjedan otvara server  :D

Naravno da ti je dosadilo kad si stalno otvarao servere...

Citat: dinkO14 poslato Februar 19, 2010, 20:01:57 POSLE PODNE
Ponuda:Ko ce se kladit po desnu ruku da iduci tjedan otvara server  :D

Ja bi se rado kladio s tobom ali neću da nebi izgubio ruku.  :-*

Hehe, cudna si ti biljka... Hvala na pohvalama...

sjeti se samo kako je retardirana igrica xD nek ti se zgadi i prestat ces... samo zamisli da su igraci kockasti i da skace ko retardiran xD

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

Ajde sretno. Sta sada ides na wow XD