Pomoc[MTA]

Započeo FlasH, Februar 06, 2012, 09:01:23 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Eo mene opet...Do sada mi je radio MTA sve mi je radilo mapao sam i gledajte sada više nemogu ici na NEW i ni na OPEN eto vam slika
http://www.zaslike.com/files/9qs5d6xgpq1bafio4ys3.png
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Vegas.

Ovo mi se deÅ¡avalo, jel imaÅ¡ neku baÅ¡ baÅ¡ nabuÄ'enu mapu, sa oko 1-2k objekata ? Sačekaj malo IG i moćiće ti ...

To ti je problem sa MTA. New možeš otvorit ako odeš relog, ali tako moraš svaki put da bi mogao iznova uraditi Save, Open, New, Save As itd.

Ja sam imao isti problem. Probaj reinstalirati MTA, a ako ti ni to ne uspije probaj reinstalirati cijeli GTA tj. samp, mta, gta pa opet instaliraj.

Ja sa tako uradio sebi i sad sve radi kako treba.

Renistali sam MTA i stavio sam i 1.3 i 1.2 i 1.1 i neče niti jedan stalno isto baca....VEGAS ne razumijem tebe možeš pojasnit
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Imam mapu sa 1-3-4--5 objekta Å¡ta da ju uklonim

J4€k

Evo i meni sad se isto desilo po prvi put :S

N0NE

i meni se to prije desavalo a sad nista radi normalno

Paco

I meni se to desava MTA stvarno ima mnogo bugova,i meni se cestno desava da kad ocu  testat kamera mi ostane na istom mjestu a ja hodam sa CJ-om  :'(

Neznam Ali eto ja sam sve ponovno sada instalirao i sve radi...Moram sam izbrisat i GTA,MAT,SAMP da bi mi radilo
jaooo

J4€k

ja ljepo odem u drugi MTA imam ih 5 xD

Vegas.

Citat: Raven poslato Februar 06, 2012, 12:47:39 POSLE PODNE
ja ljepo odem u drugi MTA imam ih 5 xD
Hahahah ... Ali nije to to ..

Obriši editor_test i editor_dump.

Citat: ρα¢σ ѕιχχ poslato Februar 06, 2012, 11:02:30 PRE PODNE
I meni se to desava MTA stvarno ima mnogo bugova,i meni se cestno desava da kad ocu  testat kamera mi ostane na istom mjestu a ja hodam sa CJ-om  :'(
Tvoj mozak je bugovit.
Poslednja Izmena: Februar 06, 2012, 15:36:12 POSLE PODNE od Nik Delgad

to ti je ono npr kad radis nesto,npr kafic,i ti sad oces snimit to,kad snimis to,skontas da si nesto zaboravio uradit,i to uradis,i kasnije opet snimis u istu mapu u koju si snimio prvi put,eh tad ce ti izbacit to,znaci nemozes 2 puta ic save as na istu mapu,msm mozes,ali ne u jednom '' poduhvatu ''

Vegas.

Nemojte ovde sramotiti MTA jer to nećete uspjeti ! To što vi neznate da UPDATE-jtujete RESURSE to je vaša stvar !