[pomoc] objekti

Započeo MT3 bolinx, Februar 01, 2012, 03:20:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:CL
Detaljan opis problema: Znam da cete sad vikat na mene :( Da,da gledo sam tutorial ako vas to zanima,al nikako da skuzim. Problem je u tome sta nakon prelaska s 0.3c na 0.3d moram nesta promjenit u skripti. Ja sam to mijenjo i uvijek errori -.-" Znaci kad mi se otvara neka kapija ona se skroz izvine, ko retardirana -.-"
Dio skripte: ako ude trebalo
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Skini sa ovog linka: http://www.sa-mp.com/download.php samp 0.3d windows server i udji u njega i idi pawno i incude i sve to iz include kopiraj u svoj mod. tj u pawno/include.

edit: i onda ti se nece kapije tako otvarat-.- i compile mod.
Poslednja Izmena: Februar 01, 2012, 03:29:21 PRE PODNE od ¢fg:)
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

DestroyDynamicObject( sfpdrampa2 );
	      		sfpdrampa3 = CreateDynamicObject(968,-1701.4404296875,687.60888671875,24.632816314697,0,0,90)
	      		SetTimer("GateClose11", 7000, 0);
	      		SendClientMessage(playerid, COLOR_BLUE,"SFPD 2 rampa je otvorena i zatvorice se za 7 sekundi.");
	      		GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
	      		format(string, sizeof(string), "* %s uzima daljinski i otvara SFPD 2 rampu.", sendername);
	      		ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE);
			}
			else { SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY,"Destinacija je previse udaljena."); }
		}

vec ima create dynamicobject :S

Probaj skinuti novi streamer ...  8)