Preporuka - F.E.A.R Combat (I kako zapoceti sa igrom)

Započeo iYoko, Februar 19, 2010, 23:47:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

iYoko

FEAR Combat je inace besplatni multiplayer za F.E.A.R. Zasto vam ovo preporucujem= Zamislite si ovu situaciju<: Nevidite nista sve je prekriveno dimom od granata meci lete svida vi samo pucate i vidite sjenu iza sebe a ustvari je lik ispred vas. Atmosfera dok igrate ovo je FENOMENALNA! Samo probajte nista vas ne kosta... Evo pogledajte ovaj mali filmic:

Zasto je bolje od CS-a?
1. Ima relisticnu fiziku pa likovi ljepo padnu na pod.
2. Bolja grafika
3. Bolje kontrole
4. Puuuuno brzi gameplay
5. Dim... Puno dima!
6. Bolje oruzje
7. Vise krvi
8. Bolje mape
9. Puno napetija atmosfera zbog sjena, glazbe, zvuka.
10. Zvuk je awesome!!

Prvo odite na http://projectorigin.warnerbros.com/fearcombat/main i skinite fajl. Dok vam se to skida odite na get key codes i tamo si upisite vas mail (ovo ostalo mozete a i mozete samo upisat 'asd' ili tako nesto) i dobit cete kod koji cete upisat na instalaciji. Poslje upalite igru, automatski ce se podesit grafika po vasem PCu. Nakon toga odete u Options > Controls pa malo vidite kontrole. Odite na 'Mutiplayer' pa Client settings (Gore desno) i tamo podesite slicicu, ime i izgled igraca. Onda odite na 'Find servers' pa krenite u akciju... I jos nesta ako je igrac iz vaseg tima vidit cete mu slicicu iznat glave. Lagano je za naviknuti se i jako je zabavno!

Oruzja: G2A2 AR - Ja je uvjek koristim. Dobra puska na sve udaljenosti, brzi reload veliki spremnik.
         Dual Pistols - Dva pistolja, dobri na srednje-blizoj udaljenosti
         Shotgun - Prica za sebe  :D
         Ona velika (nesjecam se kak se zove) - Dobra na srednje velikoj udaljenosti, ima visok damadge.
         I ona Rifle - Dobra na vecoj udaljenosti. Puca samo po 5 metaka automatski.

Poslednja Izmena: Februar 19, 2010, 23:58:57 POSLE PODNE od SampArena :: iYoko

Probao, nije lose ali nije ni bas sad tak dobro :D

Odsutan dok ne doÄ'em.

iYoko

A dobro svako ima svoj ukus... Meni je zakon... Ali kad je nekih 5-6 igraca e onda sam uvjek prvi... Ovako kad je 20 mi je malo glupo.. Nema onog osluskivanja, namaljivanja i taktickog i timskog postavljanja.