You maybe a victim of...blabla

Započeo [DN] Baja, Februar 21, 2010, 13:51:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Mislim da znate o cemu prica, imam pirat verziju XP-a i sad mi je doslo to,a neznam kako se toga rijesiti..Pise dole u cosku You maybe a victim of software counterficting...Blabla ajde molim vas pomozite mi kako da se rijesim toga...Znam da moze i ja sam to prije rjesavao ali sam zaboravio xD

Citat: JoeBullet v2.1
Ljudi, u skripti najvaznije vam koliko vam mod ima redaka/linija nije o cemu se radi, nego samo linije, ako vam mod ima vise linija bit ce vam i bolji!

Citat: [BM]Baja poslato Februar 21, 2010, 13:51:52 POSLE PODNE
Mislim da znate o cemu prica, imam pirat verziju XP-a i sad mi je doslo to,a neznam kako se toga rijesiti..Pise dole u cosku You maybe a victim of software counterficting...Blabla ajde molim vas pomozite mi kako da se rijesim toga...Znam da moze i ja sam to prije rjesavao ali sam zaboravio xD

Reinstal windowsa....ja sam morao...nemozes se rjesit toga...to ti se desilo jer je windows htio update kad si se connectao na internet...tj windows ti nije prosao genuine test

skidao si neki microsoftow program sa genuine testom...
reinstall windows...

Reinstall Windows i rijesen problem i makni update. Zato kada on radi update automatski ti sve programe osvježava

Ma kakav reinstall windows odma :S http://memorija.info/2009/10/18/kako-ukloniti-windows-genuine-advantage/comment-page-1/  prati upute tako sam i ja maknuo
Poslednja Izmena: Februar 21, 2010, 14:30:00 POSLE PODNE od Weite Tucker

ma koji reinstal windowsa skini ovo http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/RemoveWGA.shtml i pokreni i automatski ce ti se restartirat komp i kad se restarta vise toga nece bit

Rjeseno, hvala vam puno...Poreknuo onaj program sto ej napravio i sve radi ko kruh..:Svima preporucujem ovo kojima se pojavi..Moze LOCK!

Citat: JoeBullet v2.1
Ljudi, u skripti najvaznije vam koliko vam mod ima redaka/linija nije o cemu se radi, nego samo linije, ako vam mod ima vise linija bit ce vam i bolji!

iYoko

Niako nemoj reinstall... Ako se ikome ponovi samo odite u Windows -> System32 nadjite tu ikonu i obrisite ju.