Cyber Role Play | Obavestenje

Započeo []Flynâ„¢, Januar 28, 2012, 11:47:50 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Cyber RP - Obavestenje

Zbog ne slaganja i jos nekih stvari sa drugim Vlasnikom, odlucio sam ipak raditi sam.
Posto je Forum i Server njegov, time ce sve biti ugaseno, kao sto vidite, forum je izbrisan. Uskoro ce biti ugasen.

Naravno, kao sto sam vec rekao, odustajanja nema! Nastavicu da radim mod, potom kupiti i Forum, pa polako i Server.
Ukoliko neko zeli da se pridruzi i da mi pomogne oko Servera/Foruma/Hostovanja neka mi se javi na PM.

To bi bilo to.

Citat: [CЯP]joXy_ poslato Januar 28, 2012, 11:47:50 PRE PODNE

Cyber RP - Obavestenje

Zbog ne slaganja i jos nekih stvari sa drugim Vlasnikom, odlucio sam ipak raditi sam.
Posto je Forum i Server njegov, time ce sve biti ugaseno, kao sto vidite, forum je izbrisan. Uskoro ce biti ugasen.

Naravno, kao sto sam vec rekao, odustajanja nema! Nastavicu da radim mod, potom kupiti i Forum, pa polako i Server.
Ukoliko neko zeli da se pridruzi i da mi pomogne oko Servera/Foruma/Hostovanja neka mi se javi na PM.

To bi bilo to.
Moj brate,pa vi ste se sto puta palili i gasili. Vjeruj mi da ti ne valja radit sa nekim ako ga BAS DOBRO ne znas.

Svidja mi se sto si optimistican,sretno sa serverom. :)

Server IP: 193.192.58.82:7782
Forum: www.balkan-underline.info

Citat: Partybreaker poslato Januar 28, 2012, 12:10:16 POSLE PODNE
Moj brate,pa vi ste se sto puta palili i gasili. Vjeruj mi da ti ne valja radit sa nekim ako ga BAS DOBRO ne znas.

Svidja mi se sto si optimistican,sretno sa serverom. :)
De nadje 100 puta ?  :)

Otvorili smo 2 puta Server, nismo uspeli sa igracima i ugasili. Ovo ne mozes reci da je ugaseno jer nije bilo ni pokrenuto/otvoreno.
Znao sam ja njega veoma dobro, ali promenio se za 360 stepeni, ali to sad nije ni bitno.  ;)

Hvala.
Poslednja Izmena: Januar 28, 2012, 12:14:10 POSLE PODNE od [CЯP]joXy_

A da odustaneš? joXy vidio si sam 3 puta da ti ne ide, zar češ još jednom pokušati (ne)uspjeti?
Sretno.

Zato radi sam svoj Server. Jer mi se neda objasnjavati kako bi ja to zelio. Uvijek je najbolje voditi sam Server.
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati

Citat: | S-RP | K@lib@r .300 poslato Januar 28, 2012, 13:12:04 POSLE PODNE
Zato radi sam svoj Server. Jer mi se neda objasnjavati kako bi ja to zelio. Uvijek je najbolje voditi sam Server.

Pa on i jeste sve vodio kako sam ja razumio,samo je bio neko ko je placao forum,server itd.
[/center]

Objasnicu sve u biografiji kad bude bila. A nju cu napisati svakako, uspeli ili ne uspeli jer se ima svasta pisati.  :)

De ako momak ima želju da otvara nek' otvara, srećno mu bilo :)

Citat: [LB]Veseli Farmer. poslato Januar 28, 2012, 13:18:08 POSLE PODNE
Citat: | S-RP | K@lib@r .300 link=topic=37131.msg2server uklonjen!0#msg2server uklonjen!0 date=1327752724

Pa on i jeste sve vodio kako sam ja razumio,samo je bio neko ko je placao forum,server itd.
Pa i placa i skripta i sve sam. Tako je najbojle
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati