Anonymus prijeti..[POGLEDAJTE]

Započeo Begii, Januar 22, 2012, 10:33:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imaš već temu onu pa tamo pišite vijesti o njima.

I daj izvor.
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

Begii

Pogledaj clip vidjet ces, kazu da ih ocekivaju. A Chris to za FB nebi rekao, ipak su oni Anonymus, pricala se prica da im je CukerBerg placao da ih neobore.

datum clipa 19.1

danasnji datum 22.1

;)
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Evo malo informacija za one koji ne znaju o cemu se radi. Prijete da ce FB ugasit ? i Twitter?
HAHAHAHA

kao i prije 2 mjeseca kada je izasao video od njih da ce ugasit facebook xx.xx.2011 i sta je bilo?
Cekao sam cijeli dan da se nesto desi i nista! STo znaci suplje su price.
Oni su mozda uspjeli oborit web site fbi-a i cia-e. ALi da ce i FB i Twitter to je jednostavno ne moguce. U Facebooku radi oko 1000 Profesionalnih programera ( jednih od najboljih na svijetu ). Sto cini ne moguce da ih sruse. Kao sto je chris rekao na 5 min i opet je facebook vracen. Nema teoretske sanse, pa bolan fb i twitter ima clanova ko pola ovog covjecanstva ljudi moji sta vam je sta vjerujete u takve gluposti. Ne kazem ja volio bi da se srusi ali prosto NEMOGUCE!!!

Manite se laznih obecanja !!! Kao da ce 5 ljudi iz Anonymusa oborit 1000 programera iz fb hahah koja lafina omfg... btw fb radi backup svakih pola sata tak da ;)

Paco

Da ja se slazem sa chrisom mogu oni ugasit ali vratit ce se odma pa nisu ni oni od jucer jbt

Citat: Mr.WorldWide poslato Januar 22, 2012, 11:29:04 PRE PODNE
Evo malo informacija za one koji ne znaju o cemu se radi. Prijete da ce FB ugasit ? i Twitter?
HAHAHAHA

kao i prije 2 mjeseca kada je izasao video od njih da ce ugasit facebook xx.xx.2011 i sta je bilo?
Cekao sam cijeli dan da se nesto desi i nista! STo znaci suplje su price.
Oni su mozda uspjeli oborit web site fbi-a i cia-e. ALi da ce i FB i Twitter to je jednostavno ne moguce. U Facebooku radi oko 1000 Profesionalnih programera ( jednih od najboljih na svijetu ). Sto cini ne moguce da ih sruse. Kao sto je chris rekao na 5 min i opet je facebook vracen. Nema teoretske sanse, pa bolan fb i twitter ima clanova ko pola ovog covjecanstva ljudi moji sta vam je sta vjerujete u takve [cenzura]osti. Ne kazem ja volio bi da se srusi ali prosto NEMOGUCE!!!

Manite se laznih obecanja !!! Kao da ce 5 ljudi iz Anonymusa oborit 1000 programera iz fb hahah koja lafina omfg... btw fb radi backup svakih pola sata tak da ;)

kad vec ides pricati o suplim pricama prvo se malo informiraj... anonymous nikad nije najavio napad na FB, vec samo 1 ajmo reci "clan" anonymousa, i proglasio sebe kao mnozinu iako nitko osim njega nije htio rusit FB... nakraju su objavili njegov broj telefona adresu itd.. na raznim stranicama ...
prije se informirajte prije nego sto pocnete pricati [cenzura]osti

EDIT:

http://www.24sata.rs/vesti/svet/vest/anonimusi-mi-nismo-najavili-napad-na-fejsbuk/18261.phtml

isto tako anonymus nema 5 ljudi kao sto vi pisete, samo u zadnjoj akciji je bilo 5000 i nesto sudionika ....
Poslednja Izmena: Januar 22, 2012, 11:54:42 PRE PODNE od [BC]Dexy
Mape:

))-((

Filescripte:

Dexy's Speedo/Fuel

Gamemodes:

))-((

SampArena FOREVER <3

Begii

Potpis Dexy. A Mr. pa zar FBI nema jednu od najrazvijenih tehnologija na svijetu, zasto se nisu uspjeli odbraniti ?

Ajmo svako na forumu otvoriti jednu temu o Anonymusima, da vidim ko je sledeci!
IMATE vec jednu TEMU!
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri