[Pomoc] /changename

Započeo Blaeks, Januar 14, 2012, 21:39:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Gta rp
Detaljan opis problema: kako i gde da stavis proveru za admina da naprimer ja ako sam admin mogu da se zovem Bondd a ako nisam moram Nikola_Bondd
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Pa napraviš provjeru ako igrač nije admin da ga kicka.
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

Ali kako ta provera izgleda i gde da je stavim to se pitam

Pa otkud on zna kakvu ti proveru koristis...

Ma cime se drogiras? :O ne ubacuj se ako neznas treba mi najobicnija provera da admini mogu da ulaze bez donje crte a obicni igraci ne o boze

Citat: [GiB]BlaeKs|GrBsS| poslato Januar 14, 2012, 22:11:03 POSLE PODNE
Ma cime se drogiras? :O ne ubacuj se ako neznas treba mi najobicnija provera da admini mogu da ulaze bez donje crte a obicni igraci ne o boze

Pa kako ti ide varijabla za admina -.-
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

ne moze pomocu Playerinfo[playerid][pAdmin] jer kad se konektuje ne proverava odmah pomocu toga tako sam ja probao ali ne radi.... mora da se stavi da ucitava pomocu dini nesto iz ovoga treba da se izvuce nesto pa pomocu toga da proverava ali nzm tacno sta if( strcmp( key , "AdminLevel" , true ) == 0 ) { val = ini_GetValue( Data ); PlayerInfo[playerid][pAdmin] = strval( val ); }

â–º USKORO â—,,
•Reg/Log System [100%]•House System [80%]•Bizz System [50%] •Ownership system [90%] •Admin System [90%] •GM System [0%] •Stats System [100%] •Jail System [90%] •Job System [70%] •Event System [40%] •Bank System [60%] •Org/Mafije [35%] •Donator System [10%]
I najveci talenti gube se u neradu, zato nemoj traziti izgovor da ne znas nego naÄ'i resenje!

Ma nema veze prekopiracu ja iz Raven inace hvala ;)