CroTouch[OTVORENJE]

Započeo Mrer-Dete kreten, Februar 28, 2010, 10:20:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo Cast Mi Je Obavjestiti vas!CroTouch Se Otvara Danas oko 15:00 Mozda i Kasnije!IP Adresu Cete Dobiti u sto kracem roku!Naime naso sam free host iz Hrvatske!Nekim Cudom!Svi Ste Pozvani na otvorenje!Server je u 4 sela Dakle nije u 3 Grada nego 4 sela!Mode je odlican dodite i uvjerite se!Dodite S Nama i zabavite se i dodite Da Oborimo Rekord!Za Vise Informacija:

www.crotouch.xtreemhost.com/forum ili

[email protected]

[email protected]

[email protected]

HVALA MNOGO CROTOUCH ADMIN TEAM!Prijave za Admine Otvorene Biramo 2 admina i 2 GameMastera!Posjetite

Pazi šta pričaš okolo Mrer!!

By EvilEasy

Zelim vam puno srece, ali opis ti nevalja nista, gramaticki potpuno neispravno....Uglavnom sretno!

Citat: JoeBullet v2.1
Ljudi, u skripti najvaznije vam koliko vam mod ima redaka/linija nije o cemu se radi, nego samo linije, ako vam mod ima vise linija bit ce vam i bolji!

LOl opet xD

Free host i to iz hrvatske xD

Rekord? 2 igraca? xD

Sretno aj  :D

Odsutan dok ne doÄ'em.

Citat: Dexter Venuti poslato Februar 28, 2010, 10:55:45 PRE PODNE
LOl opet xD

Free host i to iz hrvatske xD

Rekord? 2 igraca? xD

Sretno aj  :D
imaju vise od 2 igraca ali fora je sto 2 dana traje server

Citat: Zan Mandic
Mi smo ovdje radi zabave, zabave ne samo nas nego i svih igrača koji igraju na našem serveru, zato nemojte banati ako vam neto kaže njube, cheateru ili tako nesta. Budite UZORNI, budite kao gns ili trmka.
|Head Admin svih CH CS servera | SAMP DM Administrator | CS Forum Administrator | SAMP Forum GMOD | CH CS Klan Leader ( Steam i Non Steam |

mrer,pa zar opet?...
kako ti ne dosadi otvarat svaki tjedan drugi server...

lol samo sam najavio i posjetite pls da vidite radnja se odvija u 4 sela molim vas dodite

By EvilEasy

r4z0r

Opet mrer , znas li ti kad prestat ?
Sretno sa serverom , vec vidim da ce za 2 dana biti izgasen .

to se dogodi sa svakim njegovim serverom...
ne plati host,nego kaze da ce platit,oni mu ukljuce server,on ne plati i za 2 dana mu ugase...

e r4z0r banaj sad sama reko si ako ne zelite cestitat il neki glupi host banana eto sam ti suti ti si na cc bio admin a neznas nista i suti vise vec jednom na moje servere kad otvaram ne komentiraj!Ako ti je krivo to i ti radi

By EvilEasy

lock

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM