|POMOC|Ubacio sam code u gf skriptu i nemogu sad da je compilujem

Započeo blizard, Januar 08, 2012, 20:45:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

//---------------------------<[ OnPlayerCommandText ]>--------------------------------------------------------

public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
if(strcmp(cmd, "/polaganje", true) == 0)//ovde sam ja stavio da komanda bude /polaganje ali vi mozete to izmjeniti
   {
       if(IsPlayerConnected(playerid))//proverava dali je igrac connectan
       {
          if(PlayerToPoint(radius, playerid, 2048.0339355469,-1908.0061035156,18.223201751709))//ovdje stavite koordinate i radius gde igrac mora biti da bi upisao ovu komandu
         {
               if(PlayerInfo[playerid][pPolaganje] > 0)//provjerava dali igrac ima aktivirano polaganje
               {
                     SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "*Vec imas aktivirano polaganje!");//salje poruku igracu
                    return 1;
               }
            if(PlayerInfo[playerid][pCarLic] == 0)//provjerava dali igrac vec ima vozacku dozvolu
            {

SendClientMessage(playerid,COLOR_PINK,"*Aktivirao si polaganje");//salje poruku igracu
                      SendClientMessage(playerid,COLOR_PINK,"Udi u neko vozilo autoskole i zapocni polaganje");//salje poruku igracu
                   PlayerInfo[playerid][pPolaganje] = 1;//oznacava da je igrac zapoceo polaganje
                     SetPlayerCheckpoint(playerid, 2076.9191894531,-1914.5766601563,21.382608413696,radius);//ovde stavite x,y,z i radius prvog cp-a
            }
            else
            {
                 SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "Vec imas Vozacku Dozovlu!");//salje poruku igracu
                   return 1;
              }
         }

nemogu da kompilujem posto ovo ubacim

lol ne mozes samo kopirati komandu niti imas pPolaganje i jos njih  ..

imam ppolaganje kod enum pinfo,to sto nisam okacio ostatak koda neznaci da nisam nista sa strane radio,da compiler se samo crashuje,pa neznam da li je do mene ili sta,posto se meni komp i ovako buguje mnogo :)