[Savet]Biznisi

Započeo [BR]Maki187, Januar 06, 2012, 19:46:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako, zanima me vase misljenje, da li da uradim da dok biznis nema vlasnika, da u njega nedolazi novac?
Jer razmisljam, npr neko kupi rent a car, a u njemu brdo para....msm nezvuci mi bas ok, da u bizu ima novca dok nema vlasnika...

unapred hvala...

Pa to ti je realno , u stvarnosti biznisi zaraÄ'uju i dok vlasnik je na odmoru na Havajima.
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

Sve zavisi da li su ti cijene realne...
ali opet pogledaj stvarni život da li sta firma koja nema vlasnika dobiva tj. radi li uopce ??

Citat: [TG]$--L84S--$ poslato Januar 06, 2012, 20:35:23 POSLE PODNE
Sve zavisi da li su ti cijene realne...
ali opet pogledaj stvarni život da li sta firma koja nema vlasnika dobiva tj. radi li uopce ??

Aha , skužio sam krivo , mislio sam dok je vlasnik off da dobiva pare , pa ako nema vlasnika ja ne bih stavio da dobiva novce biz , zato što on kupi biz npr. za milijun a na računu biza već 100 milijuna.
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

Citat: Get busy living or Get busy dying poslato Januar 06, 2012, 20:44:56 POSLE PODNE
Aha , skužio sam krivo , mislio sam dok je vlasnik off da dobiva pare , pa ako nema vlasnika ja ne bih stavio da dobiva novce biz , zato što on kupi biz npr. za milijun a na računu biza već 100 milijuna.

Iz tog razloga sam upravo i pitao, jer sam pomislio ako uradim tako, da mi posle nekazu to nije ok... zato sam pitao...

Hvala svima, moze lock ? :)