[Pomoc]Kola

Započeo Ljube_Savic, Januar 04, 2012, 23:10:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:GTA-RP
Detaljan opis problema:Da li je dovoljno kada se dodaju kola da se samo ubaci u scriptfiles/cars i u modu da se broj carinfo poveca za onoliko kola koliko sam dodao, ili treba jos nesto ?? Hvala unapred
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Ako dodajes auto na prodaju onda moras u cars.cfg i u carinfo povecat a ako dodajes samo auta ovako onda samo u carinfo povecas.

Ma ovako: uÄ'i u igru,stvori vozilo sa /veh  boja1 boja2 dovezi to vozilog gdje očeÅ¡ i npr. napiÅ¡i /save bullet i sada ideÅ¡ my documents,GTA SAN adnreas user file,samp,samp deposition,skopiraÅ¡ taj kod i ubaciÅ¡ u scriptu i to ti je to

Niste razumeli on je dodao auto u cars.cfg i u carinfo to povecao zanima ga treba li jos gde dodati ili  ce mu ovako raditi.Ljubo nzm testa idi na srv i vidi imali tog auta na tom mestu sto si postavio ;)

ima kola, ali kada udjem u njih pise nisi clan od neke org, ili mogu samo da ih upalim, pa pitam jel treba jos nesto da uradim sem da povecam carinfo i kola da ubacim u cars.cfg ??

ja isto tak osve uradim dodam vozilo na prodaju ali ga na serveru nigde nema.
Balkan Online Public CS 1.6
IP:188.40.52.207:27027
Forum: www.cs-balkanonline.site40.net
Posjetite nas......

Citat: Marac aka Zero poslato Januar 04, 2012, 23:23:57 POSLE PODNE
Ako dodajes auto na prodaju onda moras u cars.cfg i u carinfo povecat a ako dodajes samo auta ovako onda samo u carinfo povecas.
Ako nisi siguran nemoj pisati dzabe ce se nekom pomesati id-ovi ...

@Ljubo - To se i meni desavalo dosta puta ali pre,nisam siguran ali ja mislim da nisam dobro upisao nesto u cars.cfg , sve iz "savedposition.txt" tj ono unutar zagrade kopiras ...;)

EDIT: Mislio sam na "kod" koji dobijes prilikom /save-a !
Poslednja Izmena: Januar 05, 2012, 00:54:27 PRE PODNE od Nxidza

536,2118.743408,-1140.133666,24.724407,304.783538,3,0,Dealership,Blade,70000,,0,1

ovako sam ja stavio, jedno ispod drugog, pa sledeci ispod ovog i sve tako....