[Pomoc] Mapa

Započeo Djordje.KgB, Decembar 17, 2011, 20:33:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:CLRP Pa zelim tu da zamenim moju mapu i moju skriptu umesto to njihove
Detaljan opis problema:Ja sam ovo preko Pawn-a uradio moju skriptu i kako to sad da ubacim da radi i mapu swe sam uradio kako da ubacim da radi???
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/
Poslednja Izmena: Decembar 18, 2011, 08:23:26 PRE PODNE od StjepanS

Citat: Djordje.KgB poslato Decembar 17, 2011, 20:33:03 POSLE PODNE
Skripta koju koristim:CLRP Pa zelim tu da zamenim moju mapu i moju skriptu umesto to njihove
Detaljan opis problema:Ja sam ovo preko Pawn-a uradio moju skriptu i kako to sad da ubacim da radi i mapu swe sam uradio kako da ubacim da radi???

Mapu konvertujes i ubacis je gdje su ti svi objekti to je bar lako :D
RADIM FORUME HOSTOVANE,SMF,TEME PREMIUM-JAVITE SE NA PM KO JE ZAINTERESOVAN

-prije nadjes mapu njihovu koju zelis izbaciti i na pocetku te mape naci na pocetku prvog objekta te mape koju zelis izbaciti stavi /* i na kraju zadnjeg objekta mape koju zelis izbaciti stav */.Tada ce mapa koju si zeli izbaciti biti zelena... Tada ubaci svoju mapu.. Ako koristis CreateObject ti napravi Dynamic tj ovako
CitatCreateDynamicObject
i ubaci svoju mapu.Napravi compile i poslje pokreni mod i udji u njega...

Naravno ovo ti vrijedi ako si prije uradio ovo sto ti je napisao kolega iznad mene:Ako si konvertirao mapu onda uradi ovo sta sam ti napisao ako nisi e onda ju moras konvertirati..

Ako mislis koristiti taj mod za nesto a neznas raditi u Pawno nadji nekog da ti pomogne jer ima stvari koje treba prepraviti i bag pokoji se nadje...
Poslednja Izmena: Decembar 20, 2011, 10:12:10 PRE PODNE od dogy

Citat: Djordje.KgB poslato Decembar 17, 2011, 20:33:03 POSLE PODNE

akko neznas naci convertor kucaj convertor mta na gogole :D
RADIM FORUME HOSTOVANE,SMF,TEME PREMIUM-JAVITE SE NA PM KO JE ZAINTERESOVAN