[Pomoc]Stats

Započeo (BSL)MasteR, Decembar 23, 2011, 23:24:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: FactionGame Edit
Detaljan opis problema: Jel moze neko da mi kaze gde se nalazi stats gde da ubacim nov stats
Dio skripte:
Balkan Online Public CS 1.6
IP:188.40.52.207:27027
Forum: www.cs-balkanonline.site40.net
Posjetite nas......

Pronadji "ShowStats" i editaj ga :)
Skriptam za pare

stisni ctrl + f i upisi ShowStats i naci ces,to obrisi i postavi svoj... tj. zamijeni...

Upozorenje - dok ste pisali poruku netko je poslao novi odgovor. Možda trebate revidirati svoju poruku.

Decko super je to sto si se ti prihvatio skriptanja ali ceo dan samo gledamo tvoje teme, malo se potrudi sam nesto da uradis. Nikad neces postati skripter ako budes samo pitao. Jeste dobro ponekad pitati ali za svaku sitnicu otvarati temu stvarno nije potrebno. Malo probaj da trazis sa CTRL + F ili tako nesto...
Ne bi' sada da padam kada sam stigao dovde...
Sta god da se desi , zauvek ostacu ovde
Ostacu ovde...Zauvek ostacu ovde...
Ne zelim nigde da odem ... Jer najlakse je uspeti al najteze je ostati covek !!!

ok imam problem oko payday kak oda smanjim platu
Balkan Online Public CS 1.6
IP:188.40.52.207:27027
Forum: www.cs-balkanonline.site40.net
Posjetite nas......

Citat: #Electro^ poslato Decembar 23, 2011, 23:27:20 POSLE PODNE
Decko super je to sto si se ti prihvatio skriptanja ali ceo dan samo gledamo tvoje teme, malo se potrudi sam nesto da uradis. Nikad neces postati skripter ako budes samo pitao. Jeste dobro ponekad pitati ali za svaku sitnicu otvarati temu stvarno nije potrebno. Malo probaj da trazis sa CTRL + F ili tako nesto...

Ma to sam i ja tražio a i ja sam nov u scriptanju i dosta toga što je danas objavio trebalo mi je tako da mu se ZAHVALJUJEM