[Pomoc]vozila

Započeo (BSL)MasteR, Decembar 21, 2011, 22:45:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:FactionGame Edit
Detaljan opis problema:Kako da dodam vozila u skriptu ali da budu boja boju ja stavim i kako da napravim stanove
Deo skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Balkan Online Public CS 1.6
IP:188.40.52.207:27027
Forum: www.cs-balkanonline.site40.net
Posjetite nas......

uradi nesto sam ! Ne znas osnovno a oces da ides na dalje korake u skriptanju

Ja stvarno neznam kaj da ti kažem , odi na SA:MP forum imaš skripti pun k. jer to bi trajalo predugo da ti kažem kako napraviti stanove.
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

jel to slicno kao kuce sam ostavim stan i jel moze pomoc kako da stavim auto crne boje naprimer i da mu se ne menja boja to jest kako da dodam auto crne boje
i kako da napravim da se organizacije spawnuju kad poginu u svojim bazama,kako da napravim posao dostavljac,kako da podesim kolika ce plata da bude na 1 sat i kak oda namestim da lotto sam igra na svakih 1 sat kad je plata i kako da napravim odredjeno mesto za lotto.
Poslednja Izmena: Decembar 21, 2011, 22:57:58 POSLE PODNE od (BSL)MasteR
Posjetite nas......

Citat: (BSL)MasteR poslato Decembar 21, 2011, 22:51:43 POSLE PODNE
jel to slicno kao kuce sam ostavim stan i jel moze pomoc kako da stavim auto crne boje naprimer i da mu se ne menja boja to jest kako da dodam auto crne boje
i kako da napravim da se organizacije spawnuju kad poginu u svojim bazama,kako da napravim posao dostavljac,kako da podesim kolika ce plata da bude na 1 sat i kak oda namestim da lotto sam igra na svakih 1 sat kad je plata i kako da napravim odredjeno mesto za lotto.

Daš ti meni milijardu eura?

hahahha moze ti meni daj dve milijarde i onda ja tebi dam jednu milijardu.
Posjetite nas......

Citat: (BSL)MasteR poslato Decembar 21, 2011, 22:51:43 POSLE PODNE

tutorijali toliki pa malo pogledaj

Citat: my way poslato Decembar 22, 2011, 10:54:17 PRE PODNE
Hmm vidi se da si pocetnik.Nemoj slusat one koji ti seru da neznas nis.Skini neki mod pa prouci skriptu.Imas wiki samp itd...Nego jesi ti dobio moj IP servera

Daj ba sta pricas nisi znao naci sebi radio za sever btw
Mastere evo ti link od mog moda editovao sam ga bio je factiongame sve sam sredio http://www.2shared.com/file/tFWDqHXt/BalkanCountry.html

a evo opisa http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=33903.0

omg ne radi kad neznas naci kako nece radit balkan.dj meni najbolja stranica sto se tice radija

Report za obojicu , nemojte se grčit obojica nemate pojma o skriptanju tako da nemate pravo srati ni autoru teme.

Ja ti preporučam (MasteR) ko i Gotti u nekoj temi prošloj preporučio ti je Stunt/Freeroam GM od 0 da radiš , to ti i ja preporučavam , nikada nećeš naučiti ako ti DRUGI rade , jednostavno gledaj skripte ima ih barem 50000 sveukupno i na samp forumu samo uči iz njih i onda ćeš moći raditi dobre skripte te kasnije RP modove ovako ćeš zauvijek se mučit sa najosnovnijim a to je pravljenje komande , osnovne gl. varijable i kaj ja znam.