[Pitanje] CoD6 (MW2) server

Započeo DeadDon, Decembar 15, 2011, 17:41:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima,
imam pitanje, dakle pokušavam naći neku host-frimu (U Hrvatskoj) koja sadržava COD6 Mulitplayer AlterIWNet servere.
Da li mi netko može pomoći?

Bez nepotrebnih komentara molim.

Ovako... Ja sam isto mislio kupit hosting no nisam iso trazit nase firme nego strane i dobre. Slucajn osam se upozno s likom iz www.freegamehosting.nl i imam ga na xf i reko je da takoder u ponudi mozemo narucit server 24/7 za bilo koju igru. na moje pitanej za mw2 alteriwnet rekao je da moze i da kosta oko 5-6 eura st nije puno. Evo ak ose odlucis za strane ok. Masine imaju posvuda, jer su kupili od gamehr njemacku masinu po mojoj preporuci pa zatrazi server tamo :)

Citat: [E]Matteo poslato Decembar 15, 2011, 18:52:44 POSLE PODNE
Ovako... Ja sam isto mislio kupit hosting no nisam iso trazit nase firme nego strane i dobre. Slucajn osam se upozno s likom iz www.freegamehosting.nl i imam ga na xf i reko je da takoder u ponudi mozemo narucit server 24/7 za bilo koju igru. na moje pitanej za mw2 alteriwnet rekao je da moze i da kosta oko 5-6 eura st nije puno. Evo ak ose odlucis za strane ok. Masine imaju posvuda, jer su kupili od gamehr njemacku masinu po mojoj preporuci pa zatrazi server tamo :)

Koliko ja znam da nije moguće ograti piratski MW 2 preko neta
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

Citat: [A]Talavander poslato Decembar 15, 2011, 18:54:48 POSLE PODNE
Citat: [E]Matteo poslato Decembar 15, 2011, 18:52:44 POSLE PODNE

Koliko ja znam da nije moguće ograti piratski MW 2 preko neta

Krivo mislis... Ovo nije piratinje vec kako ni sami kazu "mod" i da, besplatan je

Hvala puno no ja sam mislio ako itko ima za nabaviti AiW server u Balkanskom području (naročito zbog pinga).
Hvala svejedno.
Poslednja Izmena: Decembar 15, 2011, 22:24:31 POSLE PODNE od Lucky Luciano